DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Lans 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeden 'pechowy' fan Yankees 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A powiadają,ze do trzech razy sztuka..............heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie działa w stosunku do ciamajd i oferm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Edytowane 3 Października 2015 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Darc ! Uważasz, ze ten Katechizm jest śmieszny skoro w w tym dziale ? Wydaje się jak najbardziej aktualny dla b. wielu Polaków. Zwłaszcza w aktualnym kontekście. Może poza oddawaniem życia. Oby na to nie przyszła pora! N.B zauważ, ze ani słowa tam o Bogu jest uniwersalny dla patriotów, polskich patriotów Edytowane 3 Października 2015 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Ehh... Nie, nie smieszne.Wrzuciłem dla przypomnienia, chwili zadumy.NIe zakładałem wątku 'chwila na przemyślenia'.Fajnie że ktoś czuwa i reagujesz - dzięki! Mam nadzieję że już wyjaśnione to mamy.....zdjęcie czarno białe też raczej mało zabawne. - to też nie smieszne. Ale stosowne do obecnych czasów. Edytowane 3 Października 2015 przez Drac 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Hehe Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 https://youtu.be/3ZJLgob5rJY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 https://youtu.be/3ZJLgob5rJY skąd ja wiedziałem, że tak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie działa w stosunku do ciamajd i oferm Straszny jest jednak fakt ,że także u nas ,odsetek "ciamajd i oferm" rośnie w dużym tempie. Jeszcze nie tak dawno tego nie zauważałem,dziś odbierając córkę za szkoły,nie mogę się nadziwić jak dzieci są "nie gramotne".......co gorsza,studenci......to samo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Za to tablety mają wypasione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 W rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Obrazek typu znajdź różnice 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 http://kwejk.pl/obrazek/2451623/wedkowanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Obrazek typu znajdź różnice hahahahha mało się nie zsikałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zawsze mozna zdobyc slawe w internecie, przypadkowo podpalajac swoj dom Tak zawany 'fail of the year' https://www.youtube.com/watch?v=xgHMD_LxifI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 :D Bylo Sam wstawialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi