s4mo Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Lol ?A ja z agregatem łowić nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 https://www.facebook.com/Carpcrossing/videos/672563686186950/?fref=nf 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) https://www.facebook.com/Carpcrossing/videos/672563686186950/?fref=nfAndrzej, dzięki, kapitalne!ależ się ubawiłem... PS. Do niektórych kolegów, czyli można podlinkować coś zabawnego, niechamskiego, nieszowinistycznego, niehomofobicznego, itd, itp. da się?! Edytowane 15 Listopada 2015 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) PS. Do niektórych kolegów, czyli można podlinkować coś zabawnego, niechamskiego, nieszowinistycznego, niehomofobicznego, itd, itp. da się?! Serio chcesz zaczynać temat o tym co kogo śmieszy? Chyba nie muszę też pisać, że o gustach się nie dyskutuje?A flimik z Louis'em zacny, gości tu już chyba z 10 raz. Bawi ciągle tak samo Polskie Święto Niepodległości w Tajskiej telewizji, czyli jak nas widzą Tajowie: Edytowane 15 Listopada 2015 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Trochę śmieszne ale z morałem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 BHP na myjni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Taka droga..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zobaczyłem damski tylek i kliknąłem play... i straciłem 3min i 15 sek zycia... hehe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ostatnie zdjęcie też robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bardziej ku przestrodze i refleksji niż dla śmiechu: "Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania.Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa.Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści.Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki.Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację.Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć…" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mały Jaś rozwiązując krzyżówkę czyta hasło: kobiecy otwór na 4 litery?Zaciekawiony ojciec pyta: poziomo czy pionowo? poziomo - odpowiada Jasio.Na co ojciec: Jak poziomo to pysk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Z życia. Kupuję kilka małych myszek w zoologicznym, pani po zapłaceniu pyta kto w domu je lubi. Pada krótka odpowiedź pająki.Jak to pająki. A ptaszniki odpowiadam. I od tamtej pory mam zakaz kupowania myszek w tym sklepie. A to jeden z domowników. Edytowane 16 Listopada 2015 przez darogryf 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Za Onetem: "16:45 Przywódcy G20 zastrzegli w komunikacie końcowym szczytu w Turcji, że terroryzm nie powinien być kojarzony z żadną religią, narodowością czy grupą etniczną." :D Więc niech ci co ostrzegają przed brygadami moherów się zamilczą wreszcie Edytowane 16 Listopada 2015 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Stare, ale zawsze miło popatrzeć na uśmiechniętą kobietę. https://www.youtube.com/watch?v=3h37xswCoY0 i dla równowagi, wersja męska: https://www.youtube.com/watch?v=xmxlrsfYFnc Edytowane 16 Listopada 2015 przez Durzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A juz myslalem ze wybiore sie na kawke... a to w Kent, ale USA... The Bikini Beans Espresso Shop 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi