Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej, dzięki, kapitalne!

ależ się ubawiłem... :clappinghands: :good:

PS. Do niektórych kolegów, czyli można podlinkować coś zabawnego, niechamskiego, nieszowinistycznego, niehomofobicznego, itd, itp. da się?!

Edytowane przez Jano
  • Like 3

PS. Do niektórych kolegów, czyli można podlinkować coś zabawnego, niechamskiego, nieszowinistycznego, niehomofobicznego, itd, itp. da się?!

Serio chcesz zaczynać temat o tym co kogo śmieszy? Chyba nie muszę też pisać, że o gustach się nie dyskutuje?

A flimik z Louis'em zacny, gości tu już chyba z 10 raz. Bawi ciągle tak samo :)

Polskie Święto Niepodległości w Tajskiej telewizji, czyli jak nas widzą Tajowie:

Edytowane przez coma
  • Like 3

Bardziej ku przestrodze i refleksji niż dla śmiechu:

"Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania.

Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa.

Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści.

Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki.

Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację.

Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć…"

• Like 7

Z życia.

Kupuję kilka małych myszek w zoologicznym, pani po zapłaceniu pyta kto w domu je lubi. Pada krótka odpowiedź pająki.

Jak to pająki. A ptaszniki odpowiadam. I od tamtej pory mam zakaz kupowania myszek w tym sklepie.

A to jeden z domowników.post-55345-0-16794700-1447687911_thumb.jpg

Edytowane przez darogryf
  • Like 4

Za Onetem: "16:45 Przywódcy G20 zastrzegli w komunikacie końcowym szczytu w Turcji, że terroryzm nie powinien być kojarzony z żadną religią, narodowością czy grupą etniczną." :D :D :D

Więc niech ci co ostrzegają przed brygadami moherów się zamilczą wreszcie  ;)

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 3