Kamil Z. Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Albo szarpak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Dla nieśmiałych - jak dać dziewczynie swój numer:https://zippy.gfycat.com/CleverBlaringGecko.mp4 Pazerny uchodźca:http://www.sadistic.pl/pazerny-uchodzca-vt391084.htm http://www.sadistic.pl/cwany-bramkarz-vt390591.htm Wiewiór z ochroniarzem https://www.youtube.com/watch?v=NMpiCXm-XKM Edytowane 10 Grudnia 2015 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To jak tak piszecie to na taką wodę ponton z silnikiem nie potrzebny tym bardziej spodniobuty. @Durzy trzeba być elastycznym w dzisiejszych czasach i jakoś dać rade z dwoma stanowiskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @Durzy trzeba być elastycznym w dzisiejszych czasach i jakoś dać rade z dwoma stanowiskami Ee tam. Jakoś tak wolę dobrze obłowić jedną ale dobrą miejscówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) "Durzy, on 10 Dec 2015 - 18:17, said:Ee tam. Jakoś tak wolę dobrze obłowić jedną ale dobrą miejscówkę. I wciąż w temacie wędkarstwa pozostajemy Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Przepis na świąteczne pierniczki. prawda że prosty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Przepis na świąteczne pierniczki. prawda że prosty ?Prosty, bo już był 2 strony wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Grunt , że pierniczki smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Prosty, bo już był 2 strony wcześniej O żesz !nie na bieżąco jestem, sorry za duplikat. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie moglem... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Każdy ma chwilę słabości.Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Grunt , że pierniczki smakowite Tam były pierniczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 kolejna przeróbka :https://www.facebook.com/sokzburaka/videos/1703957103171644/?fref=nf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 choć zdecydowanie nie jestem zwolennikiem obecnie sprawujących władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie czaję. Jak poprzednia władza miała w całości TK, prezydenta i większość w sejmie to nie było problemu.Teraz jakaś paranoja - przynajmniej w mediach i u ludzi to kupujących. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) @coma, ogranicz swoją "polityczną" aktywność ! Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Woytec 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Chciał bym Ci podziękować. Od pewnego czasu miałem problemy z samookreśleniem. Teraz już wiem, że mój mały umysł bez zdolności samo rozumowania został po prostu przesączony mediochłamem! Już teraz wiem, że nikt nie dba o mój interes (muszę to przenegocjować z małżonką) Na całe szczęście , mój słaby Niemiecki ma szansę na darmowe doskonalenie. Radość w sercu czuję!Niech pozostałe 25% mediów rośnie w siłę!!! to teraz moje motto i cel życiowy! Wystarczyło kilkanaście dni od zmian w tym kraju a jakaż radosna przemiana! Chwała Nowemu!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Koledzy poprzestańmy na tym - nie kontynuujmy.Nam wszystkim zależy na Polsce. To najważniejsze. I stąd wynikają spięcia.Pozdrawiam i zachęcam to ....ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A ja pozdrawiam i zachęcam do ... zdrowego śmiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://demotywatory.pl/4588518/Chirurg-prawde-ci-powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi