DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dis na Romka znika po godzinie. Mem na prezesa wisi cały dzień . Polityce mówimy nie. Jakie to piękne..... Nie pierwszy i nie ostatni raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Może ja jakiś głupi i do tego zbok jestem ale w tym wątku jakoś wolę ... cycki od polityki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Może ja jakiś głupi i do tego zbok jestem ale w tym wątku jakoś wolę ... cycki od polityki Z dedykacja dla Ciebie Bob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Pewnie że cycki lepsze! Ale jak kasujemy jedno to kasujemy i drugie. Bo inaczej to troszkę hipokryzja pachnie..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 to jak cycki to ja nieśmiało poproszę o dupeczki bo niby zgodnie z cytatem: "nie bądź pan raptus cyckami się pobaw" to zawsze walka toczyła się albo o ogień albo o dupę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 to jak cycki to ja nieśmiało poproszę o dupeczki bo niby zgodnie z cytatem: "nie bądź pan raptus cyckami się pobaw" to zawsze walka toczyła się albo o ogień albo o dupę Zgodnie z zyczeniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 kurna......ale będę miał piękne sny....... te słuchawki...mrrrrrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ejjjj dzieciaki, uspokójcie się.Mam już swoje lata a Wy mi tutaj takie "tabletki na bezsenność"!a z resztą, pierdziu ... odeśpię jutro w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 dziadek bob nie uważa że tylko on jest "emeryt"..... mnie już z tej odległości już dobrze widać...... przy założeniu odpowiednich szkieł teleskopowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ale......bodybuilding mnie jakoś stresuje....http://media.whosay.com/90198/1/90198_la.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Z dedykacja dla Ciebie Bob Kurde jak widzicie nie tylko politykę ale i moje podziękowania wywalono więc jakaś wyważona sprawiedliwość jest Nie pozostaje nic innego jak ... piękny prezent, Dzięki Edytowane 16 Grudnia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To nie ja tym razem Ze względu na specjalną dedykacje nie siekne cytowanego zdjęcia:) Także wolę popatrzeć na ...... niż politykę która zupełnie mnie nie interesuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ale za taki tort to ja jednak podziękuję....http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1020768/Ass/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ale......bodybuilding mnie jakoś stresuje....http://media.whosay.com/90198/1/90198_la.jpg bo sie oglada sporty girls a nie bodybulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To nie ja tym razem Ze względu na specjalną dedykacje nie siekne cytowanego zdjęcia:) Także wolę popatrzeć na ...... niż politykę która zupełnie mnie nie interesuje Się znaczy, że fotę edytuję? (nieregulaminowo?)Jeśli o to biega (?) to ja: interpeluję, liberum veto i protest nieposłuszeństwa obywatelskiego!!! Takie obrazki powinny być edytowane obowiązkowo w trybie cyklicznie powtarzalnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) ale za taki tort to ja jednak podziękuję....http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1020768/Ass/To jest tort dla, no jakby tu oględnie, zeby nie było, ...no dla milośnikow pewnych kolorowych zjawisk atmosferycznych co po deszczu występują. Jak myślicie przejdzie czy siekną ? Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi