Sebo0707 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Robert w tym przypadku przymkne oko , bo samemu lepiej będzie mi się spało Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Sieeeeekną. Bo jest o deszczu. A po deszczu w niedzielę w Warszawie, to zjawisko atmosferyczne stało się niewygodne politycznie ... jak by co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Sieeeeekną. Bo jest o deszczu. A po deszczu w niedzielę w Warszawie, to zjawisko atmosferyczne stało się niewygodne politycznie ... jak by co Bob ! Wspominanie o Warszawie mocno trąci mi polityką ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Bob ! Wspominanie o Warszawie mocno trąci mi polityką ! Nie strasz, jeszcze Boba nam zbanuja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie strasz, jeszcze Boba nam zbanuja Bob jest nietykalny ! Ma szafę ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tu masz rację. Życie mnie zbanuje a szafa pozostanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tu masz rację. Życie mnie zbanuje a szafa pozostanie Złego diabli nie biorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Operacja się udała, pacjent zmarł Brawo o "sprawiedliwa" ręko moderacji. Jednak jak chcesz to potrafisz Żeby tylko w każdym przypadku ci się równie mocno chciało Pomiar wskazuje, że niekoszerny post wytrzymał około 15 minut. Da się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Skoro tak bardzo chcecie to jest taka opcja zgłoszenia nam naruszenia regulaminu . Jest nas kilku a Was 14k .Nie zawsze mamy możliwość wszystko wychwycić. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Jednak młode dwu-wypukłe (z profilu) ciała zdają się być mniej kontrowersyjne od polityki. A przecież polityka i humor od zawsze idą w parze. Nie ma co się na to obrażać, szanowni Moderatorzy. Osobiście dostałem swego czasu punkt za rzekome zamieszczanie treści politycznych w tym temacie...co samo w sobie było zabawne Kilka lat temu nasza polityczna scena była prawdopodobnie odrobinę zdrowsza. Nie było obciążenia katastrofą/zamachem, ani samobójstwem/morderstwem. Powstawały takie perełki: No i mogliśmy się śmiać ze wszystkich i wszystkiego, dziś ogląda się to raczej jako sentymentalną podróż do nieco naiwnego świata, gdy chyba jeszcze można było żyć złudzeniem, że problemy wielkiego świata są daleko. Dziś już nie są... Edytowane 16 Grudnia 2015 przez cristovo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Szechter uwalnia demona (info dla moderacji - to nie polityk ) I mała przeróbka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Święta tuż tuż, trzeba zamówić "mikołaja" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ...zamówić Mikołaja za pośrednictwem jego sekretarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 to ja jednak zamówię samą śnieżynkę albo dwie http://i.iplsc.com/seksowne-mikolajki/0001BX292SUUP26P-C317-F3.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 To się nazywa żarłok 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Groźny jak Adolf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Rozłożyło mnie na łopatki :lol: Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 To się nazywa żarłok Można powiedzieć też taki Świąteczny klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Cytat: " Mężczyzna jest tylko systemem podtrzymywania życia dla swojego penisa" Joe Orton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Gadźety na Gwiezdne Wojny już są, niech moc będzie z wami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 https://www.facebook.com/Rybomania/photos/a.260671980712943.61481.258963160883825/854658661314269/?type=3&theater 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wiadomo ... koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi