Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień jak co dzień;

Marcin - prosty szary gimnazjalista, wraca do domu ze szkoły.

Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie grupka siedzących pod jego blokiem dresów.

Za każdym razem, gdy przechodzi obok nich, słyszy to samo pytanie: ,,Co się patrzysz?", po czym starał się ich zignorować.

Marcin miał już serdecznie dość tej łysej wiecznie pijanej bandy, lecz strasznie się ich bał.

Pomyślał: ,,Muszę im coś odpowiedzieć, żeby mi dali w końcu spokój''

I tak nasz Marcinek kombinuje; dzień, dwa, tydzień.

W końcu wymyślił, przygotował się, łyknął setkę na odwagę i wraca ze szkoły. Widzi z daleka te pokraki, gardzi nimi od zawsze. Czuje, że urodził się dla tego dnia; on patrzy się na nich, oni to zauważają. Riposta Marcina siedzi mu w głowie od samego rana. Plan jest perfekcyjny.

Nagle, herszt bandy - Seba wstaje i zadaje pytanie:

-Zajebać Ci?

-Po to mam oczy.

Dziennikarze zebrali się na 118-ch urodzinach dziadka z zapytaniem o sekret jego długowieczności:

- Mój sekret jest prosty. Nigdy nie wdawałem się z nikim w spory i nigdy z nikim się nie kłóciłem.

- To niemożliwe! Pan kłamie! Nie da się z nikim nie kłócić się.

- Ma pan rację.

https://m.youtube.com/watch?v=3lpyhFidJ-w

Edytowane przez coma
  • Like 1

Nie urodziłem się w Warszawie (przypadek-mamusia akurat w nie w tym czasie wyjechała z tego miasta :D ) ale jestem z Warszawy i mieszkam od zawsze w Warszawie. Nie lubię tego miasta. Ale myślę, że tak myślą o Warszawie Ci, którzy tylko myślą ...  że są Warszawiakami w Warszawie  :rolleyes:  :P  ;)

• Like 1