Tomrusz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=veP3xxutz2U 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Opowiem kawał z życia wzięty a mianowicie hol ryby życia.Spiningowałem sobie nad odrą wahadłówką dam 16gramBlaszka leciała daleko i czekałem aż spadnie na dno.Nagle czuje opór myślę kurna zaczep Ciągne a tu idzie pociągnąć a jak naciągnąłem to hamulec popuścił.Kurna sum pomyślałem MURUJE Po długim holu i wręcz zmęczenia związanego z holem olbrzymiej ryby okazało się,że wyłowiłem dużą kłodę . Niesamowita historia !.Fiu fiu, no chłopie wyłowić dużą kłodę to prawie jak wygrać z rakiem .Nie daj się prosić i opowiedz jeszcze jakiś kawał, bo oczyma wyobraźni widzę, że masz dar i potencjał śmieszku Ty jeden ! Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Zwierzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ax3NO-Ue7vQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pUhdNoe3mnE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Z deskami do prasowania jest tak samo.Jest wiele oszukanych i zawiedzinych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Biedrona marketing the best 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Imigranci atakują turystę hahahah.... Aaaa gościu kozak (20 sekunda)https://www.youtube.com/watch?v=cBLGaFkwT9Y Edytowane 20 Stycznia 2016 przez tomasxt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Na pewno byli głodni i poprosili go o bułkę a ten biały rasista tak ich pobił tych biedakow co po tysiącach kilometrow pieszo i trudnej przeprawie przez morzedotarli się do miejsca gdzie mogą żyć bez strachu. Jak można !? Że tez inni przechodnie nie interweniowali ! Myslę że w Polsce wielu stanelo by w obronie ! Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Hahahah dobre, z tym że w Polsce dostali by nie od jednego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Az serce sie raduje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Fajnie ze maly czlowieczek utarl im nosa . Zachęcam do uprawiania sportu . Mi to w zyciu sie pare razy tez przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Też mnie takie obrazki radują. Ale ten filmik to ewidentna ustawka... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) No nie wiem, w 20 sek słychać ten mocny strzał w pape, w 35 widać jak ziomal głową uderzył w beton, poza tym widać ,że to nie byle leszcz - 45 sek. zobacz jak w nogi wchodzi... Edytowane 20 Stycznia 2016 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Żart rysunkowy. Mam nadzieję, że nie było. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Też mnie takie obrazki radują. Ale ten filmik to ewidentna ustawka...też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 u nas to wyglądało tak gdyby ktoś nie pamiętałhttps://www.youtube.com/watch?v=zko4IPCxCyA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Komitet partyjny powołał Salomona Rabinowicza na dyrektora burdelu. Ale Rabinowicz odmówił. Na pytanie sekretarza:- Dlaczego?Odparł:- Wiem, jak to będzie. Przydzielicie mi 10 panienek. Dwie zostaną odkomenderowane do pracy partyjnej, dwie do Konsomołu, dwie do związków zawodowych, dwie do pomocy przy żniwach i dwie na kursy szkoleniowe. Zostanę sam i wtedy powiecie: "Rabinowicz, kładź się i wykonuj plan". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Szkot wraca z Londynu-wszyscy pytają jak tam jest?Szkot na to " to dziwny kraj,w nocy tak napie...alali w ściany,że własnej kobzy nie słyszałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza:- Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą?- Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... - odpowiada Mistrz.Uczeń (zmieszany):- Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron.- To nie kobiety, TO PERŁY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Aż boli od samego patrzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ciary przeszly nawet po tylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 i dlatego trzeba stosować haki bezzadziorowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi