coma Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A mnie się wydaje, że to jednak nie był szczupak 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Na pewno był nie proporcjonalny do innych okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Na pewno był nie proporcjonalny do innych okazów Tak i na pewno było ich dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A mnie się wydaje, że to jednak nie był szczupak Szczupak czy nie szczupak, jeden czy dwa ale jak dla mnie napewno nie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Toż to młody Kolendowicz!!!Prędzej nasz El Presidente @Tomasz eS Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Drac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A mi tu dobrze! Kilka dni temu córcia robiła takie 'aniołki' 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Moto loty Ciekawe https://www.facebook.com/niesamowitefilmiki/videos/1110221999017819/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem czy już było...ale mi się przypomniało Przychodzi facet do burdelu i mówi do burdel mamy że chce se pobzykać, ale nie tak zwyczajnie, bo to go nudzi. Tylko tak że nie będzie miał już siły na więcej...Burdel mama na to że nie ma sprawy Idź pan pierwsze drzwi na prawo...Gość poszedł, wchodzi, a tam siedzi naga blondyna, meeega sztuka i mówi: jak mnie złapiesz to mnie bzykasz, dzwonek kończy wszystko!Facet goni ją jak szalony. ona zwinnie ucieka, ale w końcu ją dopada i czyni honory nagle dzwonek! No i po balu..Pan wychodzi zmęczony i zadowolony...Wraca na drugi dzień, mówi do burdel mamy że było super! No ale chciał by jeszcze czegoś więcej...Ona na to:idź pan pierwsze drzwi na lewo...Gość otwiera drzwi...a tam zajebista blondyna i równie dobra brunetka! Jak nas dorwiesz to nas bzykasz, dzwonek kończy wszystko!No i facet goni! Dopada brunetke, bzyka jak szalony, zostawia zdobycz, goni brunetke, łapie i czyni to samo resztką sił...nagle dzwonek i...po balu! Chłop wychodzi zdyszany, ale zadowolony No ale na trzeci dzień znów wraca do burdelu...mówi do burdel mamy że wczoraj to było na prawdę zajebiście...ale to jeszcze nie to...Ona na to, niech pan idzie prosto...ostatnie drzwi, nie zawiedzie się pan!Facet idzie zadowolony otwiera, patrzy...A tam murzyn! Z taaaakim ch.jem!!!Jak cię dorwe, to cię bzykam, nie ma dzwonka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Byyyyyło ... miałem wtedy jakieś 15 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Też miałem koło 15lat gdy to usłyszałem ale ten wątek przeczytałem do ok setnej strony i nie znalazłem...no ale jeszcze 300 przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 BOB1 - ale za każdym razem bawi tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ...ten murzyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mhm. Przynajmniej mnie tak, Podobnie jak dowcip o burdelu u sióstr zakonnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ej.. tego nie pamiętam? Było już tutaj ? jak nie to dawaj a jak było to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Idzie facet ulicą patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel u sióstr Szarytek". Myśli sobie facet "Hmm, tego to jeszcze nie było- spróbuję". Wszedł, a tam za ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:- Czego chciał?- No... Chcę skorzystać z Waszych usług...- Płaci tu 500zł i idzie w te drzwi po prawej.Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.- Witam pana.- Witam, chciałem...- Tak, tak wiem, 300zł, i drzwi po lewej.Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...- Dzień dobry.- Dzień dobry, chciałem skorzystać z Waszych usług.- Ach, tak... To 100zł i te drzwi za mną.Facet zapłacił, wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... Nieco skołowany rozgląda się, a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyruchany przez siostry Szarytki"... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Skubane cwaniary. Zrobiły go na szaro...jak to Szarytki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie ma brzydkich...Są tylko wizualnie dyskusyjni Aaaa. Jeszcze odnośnie poprawności. Nie ma pojęcia"pedał"...Jest... waginosceptyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 aaaa 2 miętole jak młody bóg a środkowego ssam jak dzieciak po porodzie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pewnego dnia, podczas mszy, pojawia się znienacka Szatan, patrzy wielkimi ślepiami po ludziach, uśmiecha się szyderczo i siada na ołtarzu. Ludzie uciekają z kościoła i tylko jeden facet się nie rusza i patrzy na Bestię. Wreszcie Szatan podchodzi do niego i pyta:- Czy nie wiesz kim jestem?- Oczywiście, że wiem.- I nie boisz się mnie?- Ani trochę.Szatan lekko się zdziwił.- Mnie się wszyscy boją, a ty nie? Dlaczego się nie boisz?- Jestem żonaty z twoją siostrą od 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) https://goo.gl/photos/9Q94Q5fh17KGJqj36 http://zapodaj.net/70aa683feaa38.jpg.html Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Woytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi