slawek60 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 W sklepie wędkarskim klient pyta panią za ladom -ma Pani białe robaki? -ja nie, a Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 - Coś taka wkurzona?- Mężowi na urodziny kołowrotek kupiłam do wędki.- No to chyba się ucieszył? Twój stary co weekend z kolegami przecież na ryby jeździ. Nie spodobał mu się?- Gorzej. Zapytał co to jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=IQF01M5I5Wg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Z tych starych to jest mega śmieszne !! I jeszcze tu , od 55 sekundy hahahaha Edytowane 28 Stycznia 2016 przez tomasxt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Rozmowy przy wycinaniu lasu, super film Polecam caly zobaczyc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tata rekin uczył syna polować. Synku pamiętaj; halibucik smaczny, foczka tłuściutka , ale jak słodziutkie mięsko to tylko człowiek, tylko podstawowa zasada; zanim połkniesz opłyń 3 razy w koło. Tatusiu ale dlaczego go opływać ? -Jak chcesz z g...em , to połykaj od razu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 syn zapytał mnie jak to jest być żonatym , więc wywaliłem mu wszystkie piosenki z ipoda i zostawiłem tylko jedną ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego:- Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta:- Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?Student na to:- Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee?Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada:- Ale żeś się kolego wpier*olił. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 50 twarzy Wędkarza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Spotyka się dwóch 80cio letnich staruszków:Franek pamiętasz jak nam w wojsku dolewali do herbaty brom!Tak!To teraz na mnie dopiero zaczęło działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Znalezione w necie:"Spontaniczność to moje drugie imię.Wczoraj wyszedłem tylko na 5 minut po bułki, awróciłem po 12 godzinach pijany." Czy nie można wysłowić się mniej wulgarnie? W przypadku recydywy usunę cały post.woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sąsiad , wyszedł na spacer z psem , wrócił bez psa , też pijany. Czy nie można wysłowić się mniej wulgarnie? W przypadku recydywy usunę cały post.woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mnie kobieta raz wysłała po śmietanę, bo jej do obiadu potrzebna była, no to poszedłem z niechęcią i wróciłem na drugi dzień, ale śmietanę przyniosłem.Nie wiem dlaczego się do mnie przez cały tydzień nie odzywała. Jedno jest pewne, że już nigdy po nic mnie nie wysyłała. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Mój kolega w zamierzchłej przeszłości, zdaje się jako student 1-go roku, wynosił śmieci z domu i wrócił....po 3 dniach...odwiedzając w tym czasie Wałbrzych( mecz pp Górnik -Legia -to był główny cel wycieczki) i na powrocie, a jakże, Sosnowiec jako że leżał "po trasie"...... A cha!!! pusty kosz, zostawił pod drzwiami mieszkania!! Edytowane 31 Stycznia 2016 przez grzesiekre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sąsiad , wyszedł na spacer z psem , wrócił bez psa , też pijany. Czy nie można wysłowić się mniej wulgarnie? W przypadku recydywy usunę cały post.woblery z BielskaMiałem kumpla, który wychodził z domu w Warszawie w kapciach wyrzucić śmieci. Po trzech dniach dzwonił do swojej dziewczyny z Helu ( kompletnie pijany), że zaraz wraca [emoji1] . Z tego co wiem robił tak jeszcze kilka razy, już nie z tą samą dziewczyną... Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Janusz, przepraszam Cię ,ale nie uważam żeby słowo "pijany" było mocnym( o ile w ogóle) wulgaryzmem.... Zważywszy że w jednym z wątków, jest mowa o " (....)wsadzani silikonu w d....ę..." i to jest dopuszczalne i nawet się podoba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Janusz, przepraszam Cię ,ale nie uważam żeby słowo "pijany" było mocnym( o ile w ogóle) wulgaryzmem.... Zważywszy że w jednym z wątków, jest mowa o " (....)wsadzani silikonu w d....ę..." i to jest dopuszczalne i nawet się podoba...Słowo "pijany" już zastąpiło owy wulgaryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jeżeli tak, to przepraszam. Bo widać tylko wstawione "pijany "( gdyby został początek wulgaryzmy to zupełnie inaczej by to wyglądało ...) i to mnie wprowadziło w błąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Janusz, przepraszam Cię ,ale nie uważam żeby słowo "pijany" było mocnym( o ile w ogóle) wulgaryzmem.... Zważywszy że w jednym z wątków, jest mowa o " (....)wsadzani silikonu w d....ę..." i to jest dopuszczalne i nawet się podoba...Poprawiłem z wulgarnej, na zupełnie neutralną formę, opisującą stan upojenia alkoholowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A kimże ja jestem żeby poprawiać autora Panie moderatorze cytowałem dosłownie stąd cudzysłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mechanicy kontra piloci Po każdym locie, piloci linii lotniczych są zobowiązani do wypełnienia kwestionariusza nt. problemów technicznych, napotkanych podczas lotu. Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu dokonania odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są wpisywane w dolnej części kwestionariusza, by umożliwić pilotom zapoznanie się z nimi przed następnym lotem. Nikt nigdy nie twierdził, ze załogi naziemne i mechanicy są pozbawieni poczucia humoru. Poniżej zamieszczono kilka aktualnych przykładów podanych przez pilotów linii QUANTAS oraz odpowiedzi udzielone przez mechaników. Przy okazji warto zauważyć, ze QUANTAS jest jedyna z wielkich linii lotniczych, która nigdy nie miała poważnego wypadku... P = problem zgłoszony przez pilota O = Odpowiedz mechaników P: Lewa wewnętrzna opona podwozia głównego niemal wymaga wymiany. O: Niemal wymieniono lewa wewnętrzna opona podwozia głównego. P: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ automatycznego ładowania przyziemia bardzo twardo. O: W tej maszynie nie zainstalowano układu automatycznego lądowania. P: Cos się obluzowało w kokpicie. O: Cos umocowano w kokpicie. P: Martwe owady na wiatrochronie. O: Zamówiono żywe. P: Autopilot w trybie 'utrzymaj wysokość' obniża lot 200 stop/minutę. O: Problem nie do odtworzenia na ziemi. P: Ślady przecieków na prawym podwoziu głównym. O: Ślady zatarto. P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki. O: Obniżono poziom DME do bardziej wiarygodnego poziomu. P: Zaciski blokujące powodują unieruchamianie dzwigni przepustnic. O: Właśnie po to są. P: Układ IFF nie działa. O: Układ IFF zawsze nie działa kiedy jest wyłączony. P: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknięta. O: Przypuszczalnie jest to prawda. P: Brak silnika nr 3. O: Silnik znaleziono na prawym skrzydle po krótkich poszukiwaniach. P: Radar mruczy. O: Przeprogramowano radar by mówił. Z (załoga): Po wyłączeniu silnika słychać jęczący odgłos. TON (techniczna obsługa naziemna): Usunięto pilota z samolotu. Z: Zegar pilota nie działa. TON: Nakręcono zegar. Z: Igła ADF nr 2 szaleje. TON: Złapano i uspokojono igłę ADF nr 2. Z: Samolot się wznosi jak zmęczony. TON: Samolot wypoczął przez noc. Testy naziemne OK. Z: 3 karaluchy w kuchni. TON: 1 karaluch zabity, 1 ranny, 1 uciekł. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi