Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Tata rekin  uczył syna polować.

Synku pamiętaj; halibucik  smaczny, foczka tłuściutka , ale  jak  słodziutkie mięsko to tylko człowiek, tylko podstawowa zasada; zanim połkniesz opłyń 3 razy w koło.

Tatusiu ale dlaczego go opływać ?

-Jak chcesz z  g...em ,  to połykaj od razu

• Like 3

Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego:
- Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta:
- Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?
Student na to:
- Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee?
Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada:
- Ale żeś się kolego wpier*olił.

• Like 7

Mnie kobieta raz wysłała po śmietanę, bo jej do obiadu potrzebna była, no to poszedłem z niechęcią i wróciłem na drugi dzień, ale śmietanę przyniosłem.

Nie wiem dlaczego się do mnie przez cały tydzień nie odzywała. Jedno jest pewne, że już nigdy po nic mnie nie wysyłała.

• Like 7

Mój kolega w zamierzchłej przeszłości, zdaje się jako student 1-go roku, wynosił śmieci z domu i wrócił....po 3 dniach...odwiedzając w tym czasie Wałbrzych(  mecz pp Górnik -Legia -to był główny cel wycieczki) i na powrocie, a jakże, Sosnowiec jako że leżał "po trasie"...... :)

A cha!!! pusty kosz, zostawił pod drzwiami mieszkania!!

Edytowane przez grzesiekre

Sąsiad , wyszedł na spacer z psem , wrócił bez psa , też pijany.

Czy nie można wysłowić się mniej wulgarnie? W przypadku recydywy usunę cały post.

woblery z Bielska

Miałem kumpla, który wychodził z domu w Warszawie w kapciach wyrzucić śmieci. Po trzech dniach dzwonił do swojej dziewczyny z Helu ( kompletnie pijany), że zaraz wraca [emoji1] . Z tego co wiem robił tak jeszcze kilka razy, już nie z tą samą dziewczyną...

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Janusz, przepraszam Cię ,ale nie uważam żeby słowo "pijany" było mocnym( o ile w ogóle) wulgaryzmem....

Zważywszy że w jednym z wątków, jest mowa o " (....)wsadzani silikonu w d....ę..." i to jest dopuszczalne i nawet się podoba...

• Like 1

Janusz, przepraszam Cię ,ale nie uważam żeby słowo "pijany" było mocnym( o ile w ogóle) wulgaryzmem....

Zważywszy że w jednym z wątków, jest mowa o " (....)wsadzani silikonu w d....ę..." i to jest dopuszczalne i nawet się podoba...

Słowo "pijany" już zastąpiło owy wulgaryzm

Poprawiłem z wulgarnej, na zupełnie neutralną formę, opisującą stan upojenia alkoholowego ;)

Mechanicy kontra piloci

Po każdym locie, piloci linii lotniczych są zobowiązani do wypełnienia kwestionariusza nt. problemów technicznych, napotkanych podczas lotu.

Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu dokonania odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są wpisywane w dolnej części kwestionariusza, by umożliwić pilotom zapoznanie się z nimi przed następnym lotem. Nikt nigdy nie twierdził, ze załogi naziemne i mechanicy są pozbawieni poczucia humoru. Poniżej zamieszczono kilka aktualnych przykładów podanych

przez pilotów linii QUANTAS oraz odpowiedzi udzielone przez mechaników.

Przy okazji warto zauważyć, ze QUANTAS jest jedyna z wielkich linii lotniczych, która nigdy nie miała poważnego wypadku...

P = problem zgłoszony przez pilota

O = Odpowiedz mechaników

P: Lewa wewnętrzna opona podwozia głównego niemal wymaga wymiany.

O: Niemal wymieniono lewa wewnętrzna opona podwozia głównego.

P: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ automatycznego ładowania przyziemia bardzo twardo.

O: W tej maszynie nie zainstalowano układu automatycznego lądowania.

P: Cos się obluzowało w kokpicie.

O: Cos umocowano w kokpicie.

P: Martwe owady na wiatrochronie.

O: Zamówiono żywe.

P: Autopilot w trybie 'utrzymaj wysokość' obniża lot 200 stop/minutę.

O: Problem nie do odtworzenia na ziemi.

P: Ślady przecieków na prawym podwoziu głównym.

O: Ślady zatarto.

P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki.

O: Obniżono poziom DME do bardziej wiarygodnego poziomu.

P: Zaciski blokujące powodują unieruchamianie dzwigni przepustnic.

O: Właśnie po to są.

P: Układ IFF nie działa.

O: Układ IFF zawsze nie działa kiedy jest wyłączony.

P: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknięta.

O: Przypuszczalnie jest to prawda.

P: Brak silnika nr 3.

O: Silnik znaleziono na prawym skrzydle po krótkich poszukiwaniach.

P: Radar mruczy.

O: Przeprogramowano radar by mówił.

Z (załoga): Po wyłączeniu silnika słychać jęczący odgłos.

TON (techniczna obsługa naziemna): Usunięto pilota z samolotu.

Z: Zegar pilota nie działa.

TON: Nakręcono zegar.

Z: Igła ADF nr 2 szaleje.

TON: Złapano i uspokojono igłę ADF nr 2.

Z: Samolot się wznosi jak zmęczony.

TON: Samolot wypoczął przez noc. Testy naziemne OK.

Z: 3 karaluchy w kuchni.

TON: 1 karaluch zabity, 1 ranny, 1 uciekł.

• Like 10