woblerwz Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ze mnie nie wolno. I z miłościwie panujących, obywateli państwa Izrael, przymusowo przesiedlonych do USA wielbicieli solarium itd. Ale ze regulamin nie jest szczegółowy to trzeba rydzykować. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Nie żebym miał coś naprzeciw, ale ostatnio wygląda, że przydałby się nowy wątek, albo zmiana nazwy na Jerkbait się ślini. @witeg, jakby to powiedzieć ? Człek ze mnie prosty i nieskomplikowany, jak widzę cycki o obwodzie proporcjonalnym do ich średnicy, gdzie owym współczynnikiem proporcjonalności jest liczba Pi - wtedy bez namysłu lajkuję, oczywiście ku chwale i potędze królowej nauk - Matematyce - !. A więc, kobiety wędkujące (w wersji bardziej light i bez wspaniałej Pi - co by nie urazić "słuchaczy"). Moja mała uwaga, @BOB1, żyj i pozwól żyć innym - jak będziesz stosował się do tej zasady - wszyscy bez wyjątku w tym wątku również, odczują ulgę, włącznie z Tobą samym - czego szczerze Ci życzę ! Edytowane 15 Lutego 2016 przez Zwierzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losos24 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mam takie pytanie. Z czego lub kogo nie można w tym wątku się śmiać? Może czas poprostu zamknać wątek by nie naruszać czyichś wartości w każdym tego słowa wymiarze.Jestem nowy i albo nie doczytałem reguł tu obowiązujących,albo jest tu poprostu niemiło czytaj nieśmiesznie.Jak przejrzysz 453 strony w tym wątku sam dojdziesz sedna sprawy, a w skrócie kilka wpisów wcześniej wyjaśnił to moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak przejrzysz 453 strony w tym wątku sam dojdziesz sedna sprawy, a w skrócie kilka wpisów wcześniej wyjaśnił to moderator.Co dla jednej osoby jest żartem dla kogoś innego może być pogwalceniem tych że obyczajów jak to wcześniej wyjaśnił moderator. Cieżko znaleźć porozumienie. Ale mod ma zawsze racje rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ale mod ma zawsze racje rozumiemA taaak... bo to prywatne forumMod ma zawsze rację zbieżną z poglądami właściciela... to chyba nie tajemnica i nic dziwnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ..."Moja mała uwaga, @BOB1, żyj i pozwól żyć innym - jak będziesz stosował się do tej zasady - wszyscy bez wyjątku w tym wątku również, odczują ulgę, włącznie z Tobą samym - czego szczerze Ci życzę ! "...Kolejny?Może rzuć okiem kiedy "nie daję żyć innym" i na jakie tzw dowcipy reaguję ... choć większość z nich moderatorzy wywalili (pewnie był jakiś powód? )Tyle ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja raz zażartowałem z Tuska i dostałem punkt...dlatego już nie żartuję z polityków...a tyle dobrych memów widuję, dziś nawet jeden bardzo udany z Prezesem w roli głównej...ale może powinienem zażartować, bo co tylko zażartuję z któregoś, zaraz przepada, a trzeba przyznać, że polityków mamy tak słabych od lewa do prawa, że warto byłoby ich wszystkich pozmieniać...no ale na jerkbaicie nie wolno, zresztą i tak nie ma po co, bo nie ma na kogo tych polityków wymienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pewnie,ze nic dziwnego. Normalka. Tylko śmiesza mnie takie potyczki słowne jak wyżej . Nie ten temat a skoro takie zachodzą to wątek do usuniecia. Bawmy się wszystkim co tu jest oby było to śmieszne chociaż w ułamku. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Ja raz zażartowałem z Tuska i dostałem punkt...dlatego już nie żartuję z polityków...a tyle dobrych memów widuję, dziś nawet jeden bardzo udany z Prezesem w roli głównej...ale może powinienem zażartować, bo co tylko zażartuję z któregoś, zaraz przepada, a trzeba przyznać, że polityków mamy tak słabych od lewa do prawa, że warto byłoby ich wszystkich pozmieniać...no ale na jerkbaicie nie wolno, zresztą i tak nie ma po co, bo nie ma na kogo tych polityków wymienić Tusk jest super. sorka za post pod postem Edytowane 15 Lutego 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Peace!make fun, not war... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Kolejny? Może rzuć okiem kiedy "nie daję żyć innym" i na jakie tzw dowcipy reaguję ... choć większość z nich moderatorzy wywalili (pewnie był jakiś powód? Tyle ... Z całym szacunkiem dla Waszmości ! Od jakiegoś już czasu, odnoszę wrażenie że jesteś tu -piątą kolumną- ! Na siłę, chcesz stanowić element umoralniający. I nawet nie wątpię w to że większość dowcipów została wyrzucona z tytułu twojego -zgłoszenia- ! Prześpij się z tym BOB1 będzie Ci lepiej Edytowane 15 Lutego 2016 przez Zwierzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgodnie z prośbą moda odpuściłem. A Ty i nie tylko, dalej bawicie się w wycieczki personalne. Mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Co dla jednej osoby jest żartem dla kogoś innego może być pogwalceniem tych że obyczajów jak to wcześniej wyjaśnił moderator. Idąc tym tokiem rozumowania ludzkość skończyła by niema, zwłaszcza że w dzisiejszych czasach wiele ludzi - ba, nawet społeczności - wręcz na siłę wynajduje obyczaje tylko i wyłącznie po to by ktoś inny ,,nie mógł ich gwałcić", nie dajmy się zwariować, pamiętajmy że o gustach się nie dyskutuje i zachowajmy zdrowy rozsądek w dwie strony.. a każdy będzie zadowolony https://www.youtube.com/watch?time_continue=109&v=jUf3UPBnkmg Edytowane 15 Lutego 2016 przez Panek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Idąc tym tokiem rozumowaniaA broń Boże [emoji6] Cosik ten gif nie lata Edytowane 15 Lutego 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Myślę,że oceną jest lajkowanie i to wystarczy.Albo mi się coś podoba,albo nie.Co niektórzy nic do tego tematu nie wnoszą oprócz fochów i kłótni,psując dobry humor innym-to przykre... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie ma co, odwazny psiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Uszanujcie proszę moją prośbę Robercie , Marcin , Paweł , @Zwierzu.Odpuście nie warto się spinać. Miałem właśnie pisać ab @Del Toro coś "zapodał " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Uszanujcie proszę moją prośbę Robercie , Marcin , Paweł , @Zwierzu.Odpuście nie warto się spinać. Miałem właśnie pisać ab @Del Toro coś "zapodał " Tak właśnie zrobiłem już poprzednim razem na Twoją prośbę.. Edytowane 15 Lutego 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A skąd ten głazik wyskoczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi