Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Nie żebym miał coś naprzeciw, ale ostatnio wygląda, że przydałby się nowy wątek, albo zmiana nazwy na Jerkbait się ślini. :rolleyes:

@witeg, jakby to powiedzieć ? Człek ze mnie prosty i nieskomplikowany, jak widzę cycki o obwodzie proporcjonalnym do ich średnicy, gdzie owym współczynnikiem proporcjonalności jest liczba Pi - wtedy bez namysłu lajkuję, oczywiście ku chwale i potędze królowej nauk - Matematyce - :) !.

A więc, kobiety wędkujące (w wersji bardziej light i bez wspaniałej Pi - co by nie urazić "słuchaczy").

1331_club-fish.ru_10_zpsc3v2bvvh.jpg

Z20837_G1362866882.jpg

cd53eda5a3988daccf1f850d44e10d12.jpg

Moja mała uwaga, @BOB1, żyj i pozwól żyć innym - jak będziesz stosował się do tej zasady - wszyscy bez wyjątku w tym wątku również, odczują ulgę, włącznie z Tobą samym - czego szczerze Ci życzę !

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 4

Mam takie pytanie. Z czego lub kogo nie można w tym wątku się śmiać? Może czas poprostu zamknać wątek by nie naruszać czyichś wartości w każdym tego słowa wymiarze.

Jestem nowy i albo nie doczytałem reguł tu obowiązujących,albo jest tu poprostu niemiło czytaj nieśmiesznie.

Jak przejrzysz 453 strony w tym wątku sam dojdziesz sedna sprawy, a w skrócie kilka wpisów wcześniej wyjaśnił to moderator.

Jak przejrzysz 453 strony w tym wątku sam dojdziesz sedna sprawy, a w skrócie kilka wpisów wcześniej wyjaśnił to moderator.

Co dla jednej osoby jest żartem dla kogoś innego może być pogwalceniem tych że obyczajów jak to wcześniej wyjaśnił moderator.

Cieżko znaleźć porozumienie. Ale mod ma zawsze racje rozumiem

..."Moja mała uwaga, @BOB1, żyj i pozwól żyć innym - jak będziesz stosował się do tej zasady - wszyscy bez wyjątku w tym wątku również, odczują ulgę, włącznie z Tobą samym - czego szczerze Ci życzę ! "...

Kolejny?

Może rzuć okiem kiedy "nie daję żyć innym" i na jakie tzw dowcipy reaguję ... choć większość z nich moderatorzy wywalili (pewnie był jakiś powód? )

Tyle ...

• Like 1

Ja raz zażartowałem z Tuska i dostałem punkt...dlatego już nie żartuję z polityków...a tyle dobrych memów widuję, dziś nawet jeden bardzo udany z Prezesem w roli głównej...ale może powinienem zażartować, bo co tylko zażartuję z któregoś, zaraz przepada, a trzeba przyznać, że polityków mamy tak słabych od lewa do prawa, że warto byłoby ich wszystkich pozmieniać...no ale na jerkbaicie nie wolno, zresztą i tak nie ma po co, bo nie ma na kogo tych polityków wymienić :D 

• Like 1

Ja raz zażartowałem z Tuska i dostałem punkt...dlatego już nie żartuję z polityków...a tyle dobrych memów widuję, dziś nawet jeden bardzo udany z Prezesem w roli głównej...ale może powinienem zażartować, bo co tylko zażartuję z któregoś, zaraz przepada, a trzeba przyznać, że polityków mamy tak słabych od lewa do prawa, że warto byłoby ich wszystkich pozmieniać...no ale na jerkbaicie nie wolno, zresztą i tak nie ma po co, bo nie ma na kogo tych polityków wymienić :D

Tusk jest super.

sorka za post pod postem

Edytowane przez pawlica

Kolejny?

Może rzuć okiem kiedy "nie daję żyć innym" i na jakie tzw dowcipy reaguję ... choć większość z nich moderatorzy wywalili (pewnie był jakiś powód?

Tyle ...

Z całym szacunkiem dla Waszmości !

Od jakiegoś już czasu, odnoszę wrażenie że jesteś tu -piątą kolumną- !

Na siłę, chcesz stanowić element umoralniający.

I nawet nie wątpię w to że większość dowcipów została wyrzucona z tytułu twojego -zgłoszenia- !

Prześpij się z tym BOB1 będzie Ci lepiej :)

d696c8d5bd8cd1ad83becd90a15e637b.jpg

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 6

Co dla jednej osoby jest żartem dla kogoś innego może być pogwalceniem tych że obyczajów jak to wcześniej wyjaśnił moderator.

Idąc tym tokiem rozumowania ludzkość skończyła by niema, zwłaszcza że w dzisiejszych czasach wiele ludzi - ba, nawet społeczności - wręcz na siłę wynajduje obyczaje tylko i wyłącznie po to by ktoś inny ,,nie mógł ich gwałcić", nie dajmy się zwariować, pamiętajmy że o gustach się nie dyskutuje i zachowajmy zdrowy rozsądek w dwie strony.. a każdy będzie zadowolony

https://www.youtube.com/watch?time_continue=109&v=jUf3UPBnkmg

Edytowane przez Panek
  • Like 3

Uszanujcie proszę moją prośbę ;) Robercie , Marcin , Paweł , @Zwierzu.

Odpuście nie warto się spinać.

Miałem właśnie pisać ab @Del Toro coś "zapodał "  :D

Tak właśnie zrobiłem już poprzednim razem na Twoją prośbę.. :)

Edytowane przez BOB1