Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ta kropka nie ma podtekstów politycznych, albo czy nie uraża czyichś uczuć religijnych :unsure:

Dokładnie, ja poczułem się urażony. Ta kropka jakoś tak dziwnie spoziera na mnie antypolsko :angry: - słowem (dobrym) się więcej do Comy nie odezwę !

:whistling:

Kiedyś już linkowałem, ale nie wszyscy ( ;) ) mają fejsa, pozwolę sobie jeszcze raz...

*

Ooooo i proszę !

Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem, wstyd i hańba żeby taki zacny człowiek (w góralskiej czapce i w ogóle ...), takie świństwa wstawiał - tfu !

A czymże to innym jak nie jabłkiem, Ewa pod drzewem i nad wodą, Adama (który spokojnie w tym czasie ryby sobie na casta łowił) skusiła ?

No ja się pytam czym jak nie jabłkiem ? Wybacz Jano ale plujesz w symbolikę chrześcijańską - można czuć się urażonym -_-.

Jabłko jako symbol władzy królewskiej, a co Król w lewej ręce trzymał ? - rozumiem że Waść plwasz na wszelką władzę - czyż nie tak ?

Ponadto jabłko w ostatnim czasie, po Putinowskim embargu jest naszym symbolem narodowym (zaraz po Orle) !.

Polacy na złość Putinowi zaczęli jeść jabłka i pić cydr i Ty Jano w ten polski CYDR z łuku mierzysz ?

Że niby filmik hi hi i ha ha ?

Niestety na tę ostatnią obelgę, jako Polak z krwi i kości muszę stanowczo zareagować <_< !

Wybacz Jano, dość tego jadu z Twojej strony - nie będziesz naszym jabłkom pluł więcej w twarz.

Zgłoszę sprawę do moda i zakładam KOJ (Komitet Obrony Jabłek), sprawa do trybunału jewropejskiego o interwencję już poszła !

Spodziewaj się manifestacji pod swoim domem.

Niniejszym zrywam z Tobą kontakt i znać Cię więcej nie chcę -_- - ough !

;)

Apropos, Jano jak tam moje woblery ?

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 6

Dokładnie, ja poczułem się urażony. Ta kropka jakoś tak dziwnie spoziera na mnie antypolsko :angry: - słowem (dobrym) się więcej do Comy nie odezwę !

*

Ooooo i proszę !

Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem, wstyd i hańba żeby taki zacny człowiek (w góralskiej czapce i w ogóle ...), takie świństwa wstawiał - tfu !

A czymże to innym jak nie jabłkiem, Ewa pod drzewem i nad wodą Adama (który spokojnie w tym czasie ryby sobie na casta łowił) skusiła ?

No ja się pytam czym jak nie jabłkiem ? Wybacz Jano ale plujesz w symbolikę chrześcijańską - można czuć się urażonym -_-.

Jabłko jako symbol władzy królewskiej, a co Król w lewej ręce trzymał ? - rozumiem że Waść plwasz na wszelką władzę - czyż nie tak ?

Ponadto jabłko w ostatnim czasie, po Putinowskim embargu jest naszym symbolem narodowym (zaraz po Orle) !.

Polacy na złość Putinowi zaczęli jeść jabłka i pić cydr i Ty Jano w ten polski CYDR z łuku mierzysz ?

Że niby filmik hi hi i ha ha ?

Niestety na tę ostatnią obelgę, jako Polak z krwi i kości muszę stanowczo zareagować <_< !

Wybacz Jano, dość tego jadu z Twojej strony - nie będziesz naszym jabłkom pluł więcej w twarz.

Zgłoszę sprawę do moda i zakładam KOJ (Komitet Obrony Jabłek), sprawa do trybunału jewropejskiego o interwencję już poszła !

Spodziewaj się manifestacji pod swoim domem.

Ja w kwestii jabłek ! Wydaje mi się, że w zamyśle autora chodzi o jabłko Adama a więc tekst jest wybitnie seksitowski - zgłaszam do moderacji i do feministek

Edytowane przez Marcin Rafalski

.

To jest kropka na miarę naszych możliwości. My tą kropką otwieramy oczy niedowiarkom i moderatorom! Mówimy: to jest nasza kropka, przez nas zrobiona, i to nie jest nasze ostatnie słowo! ;)

A tak serio był tam wstawiony gif, ale spostrzegłem, że minencjusz wyprzedził mnie o kilka postów swoim linkiem i nie chciałem niepotrzebnie powielać ;) Ale też widzę, że nieźle wyszło :D

Edytowane przez coma
  • Like 7

*

Ooooo i proszę !

Tego się po Tobie Jano nie spodziewałem...

;)

Apropos, Jano jak tam moje woblery ?

ZWIERZU uwielbiam to!

COMA,też zauważyłem,że powielasz,ale kropka robi furorę ... jak niewiele potrzeba, jedna,mała kropka.

• Like 1

Wraca mąż rano do domu-żona pyta się gdzie Ty   ku..a   byłeś cały wieczór,mąż odpowiada-u kolegi, żona od razu dzwoni do jego pieciu najlepszych kumpli aby go sprawdzić-co się okazuje- u dwóch spał a u pozastałych trzech jeszcze śpi... :)

• Like 8

Żołnierz(mąż) odbywający służbę wojskową na Syberii po wielu miesiącach dostał przepustkę,wracał na NARTACH  do żony kilka dni,aż dotarł  :excl:  Po powrocie do jednostki wojskowej koledzy pytaja sie jak było,opowiadaj :excl:  Jaka była Twoja pierwsza czynność po dotarciu do żony-odpowiada-pierwszą czynnością było pyknięcie żony :),koledzy na to-też byśmy tak zrobili,a jaka była Twoja druga czynność - odpowiada-po raz drugi pyknąłem żonę :) -koledzy-też byśmy tak zrobili,a jaka była Twoja trzecia czynność po dotarciu do żony-odpowiada- zdjąłem  NARTY :excl:  :doh: 

Wraca mąż rano do domu-żona pyta się gdzie Ty   ku..a   byłeś cały wieczór,mąż odpowiada-u kolegi, żona od razu dzwoni do jego pieciu najlepszych kumpli aby go sprawdzić-co się okazuje- u dwóch spał a u pozastałych trzech jeszcze śpi... :)

W przeciwną stronę już tak nie działa. Istnieje jeszcze dalsza część powyższego. Kto znajdzie i opisze :) ?

Facet wchodzi do baru i zamawia kieliszek whisky:
- Ile płacę?
- Trzy dolary.
Mężczyzna wyjmuje z kieszeni trzy dolary. Jednego kładzie na ladzie przed nim, a potem idzie do lewej strony lady i tam kładzie kolejnego dolara, a następnie udaje się do prawej krawędzi i tam kładzie trzeciego. Barman cicho przeklinając, idzie od prawej do lewej i bierze pieniądze. Następnego dnia znowu ten sam facet wraca i zamawia kieliszek whisky ponownie kładąc dolary na końcach lady. Barman zły, ale nic się nie odzywa. W skrócie dzieje się tak kilka dni podrząd. Pewnego dnia ten sam facet zamawia whisky, bierze kieliszek, grzebie w kieszeni i wyciąga banknot pięciodolarowy. Barman uśmiechy ze zemsty bierze 2 dolary reszty, idzie do lewego końca lady, kładzie dolara, a następnie przechodzi do prawego końca i kładzie tam drugiego dolara. Potem wraca i z radością patrzy na gościa.
Mężczyzna wyciąga z kieszeni dolara, położył go przed barmanem i powiedział:
- Poproszę jeszcze jeden kieliszek.

Dwóch Arabów przyjechało do Polski i założyło między sobą, który z nich się lepiej zintegruje z naszym krajem.
Mija rok, spotykają się i pierwszy mówi:
- No ja właśnie skończyłem z dzieciakami oglądać skoki narciarskie w TV, żona ugotowała na obiad schabowy z mizerią i ziemniakami, i zaraz zabieram je do muzeum Powstania Warszawskiego, a ty?
- Spier**laj tam skąd przyjechałeś kozoj**co - odpowiada drugi.

• Like 8