BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) trochę muzyczki Zaprawdę WIEEEELKI to tenis (a i muzyczka przyjemna) Edytowane 19 Lutego 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jedzie dwóch Arabów autem. Jeden mówi do drugiego:- Wysadź mnie pod ambasadą! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=eH-neqN0WDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Pan Edward Wszywka to pozytywna postać i testował już tysiące alkoholi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie tylko alkohole testuje https://www.youtube.com/watch?v=1DuCGiLTZIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 TO CHYBA RAJ... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 @cyprys19 przejrzyj temat wstecz bo troche rzeczy już było, ale generalnie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągłe kłopoty z jednym z uczniów. Spytała więc:Jasiu, o co ci chodzi?Jasiu odpowiedział:Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być co najmniej w trzeciej klasie!Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora.Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Dyrektor powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła.Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu.Dyrektor:Ile jest 3 x 3?Jasiu:9Dyrektor:Ile jest 6 x 6?Jasiu:36I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na Panią Magdę i powiedział:Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy.Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań.Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.Pani Magda spytała:Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?Jasiu, po chwili:Nogi.Pani Magda:Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam?Jasiu:Kieszenie.Pani Magda:Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn ?Jasiu:Kokos.Pani Magda:Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?Oczy dyra otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział:Guma do żucia.Pani Magda:Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach ?Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu:Podaje dłoń.Pani Magda:Teraz zadam kilka pytań z serii: "Kim jestem?", dobrze?Jasiu:OK.Pani Magda:Wsadzasz we mnie swój drąg Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie.Jasiu:Namiot.Pani Magda:Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Drużba zawsze ma mnie pierwszą.Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty. Jasiu:Obrączka ślubna.Pani Magda:Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze.Jasiu:Nos.Pani Magda:Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem. Jasiu:Strzała.Dyrektor odetchnął z ulgą:Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań znałem inne odpowiedzi ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 @cyprys19 przejrzyj temat wstecz bo troche rzeczy już było, ale generalnie . Wrzuć coś od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 trochę muzyczki https://www.youtube.com/watch?v=3PYLnSrP3eEMi tam nie przeszkadza, że miła pani tenisa nie ogarnia.I tak jest fajna. Mógłbym się z nią zaprzyjaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Pan Edward Wszywka to pozytywna postać i testował już tysiące alkoholi.Wiesław... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Mi tam nie przeszkadza, że miła pani tenisa nie ogarnia.I tak jest fajna. Mógłbym się z nią zaprzyjaźnić Ona grała w tenisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Lekcja religii w szkole. Ksiądz mówi dzieciom o małżeństwie.- Wiecie, że Arabowie mogą mieć kilka żon? To się nazywa poligamia. Natomiast chrześcijanie mają tylko jedną żonę. A to się nazywa... Może ktoś z Was wie?W klasie cisza, nikt nie podnosi ręki.- To się nazywa - podpowiada ksiądz - mono... mono...Jaś podnosi w górę rączkę:- Monotonia! Lato, popołudnie, mąż mówi do żony:- Może pójdziemy do łóżka?- Ale Jasiu jeszcze nie śpi, jak mu wytłumaczysz, że tak wcześnie do łóżka idziemy? A jak coś usłyszy?- Ja to załatwię - mówi mąż i idzie do Jasia.- Jasiu, stań w oknie i licz ubranych na czarno ludzi. Za każdego dostaniesz ode mnie złotówkę.Jasiu idzie do okna, rodzice do łóżka. Jasiu liczy:- Złoty... dwa... trzy... oj, ojcu by taniej prostytutka wyszła,procesja pogrzebowa idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Podchodzi facet do warsztatu samochodowego.- Czy mógłby mi pan przekręcić licznik?- O ile chce pan zmniejszyć? - pyta mechanik.- Nie, ja chcę zwiększyć!- O przepraszam pana posła, nie poznałem! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Polityk siedząc w restauracji zauważył za innym stolikiem samotnie siedzącą atrakcyjną młodą kobietę więc zdecydował podejść do niej:- Cześć. Mam na imię Marcin, mam 40 lat, zajmuję się polityką i jestem uczciwym człowiekiem.- Cześć skarbie. Mam na imię Sara, mam 35 lat, zajmuję się prostytucją i nadal jestem dziewicą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Przychodzi dwóch facetów obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy: Sto Lat! Sto lat!Jeden do drugiego:- Ktoś tam ma chyba urodziny.- Nie. Wiek emerytalny ustalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yFb7x42r92k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi