Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka ciekawych spostrzeżeń  filmu który wstawił  kolega @seiken.

Bardzo niebezpieczne jest łowienie mieczników.

Druga sprawa jaka mnie zastanawia to ten dziwny ruch "taka ósemka " wykonywana wędką przy samej łodzi. Jak widać na nim kilka razy daje efekty.

Spotkaliście się z tym wcześniej ?

"ósemeczki" przy łodzi to coś dziwnego?

Stosunkowo często się zdarza, że szczubełek odprowadza wabia do pływadła i nie zdąża się namyśleć, aby chapnąć zanim się wyciągnie z wody a wabik w spoczynku niekoniecznie denerwuje zbója :)

U nas stosunkowo rzadko się to robi, bo rzadko to przynosi efekt ze względu na ilość odprowadzeń, ale na Syrsan warto będzie popraktykować ;)

Zauważyć można w moim poście pewną sprzeczność, ale nie chce mi się przebudowywać, sens jest zrozumiały :P

Edytowane przez Tomek88

Gdzieś kiedyś ktoś się wypowiadał - na forum chyba, że te ósemki w stanach dość popularne są na ..... muskie/?/

I że kije dlatego krótsze i sztywniejsze chyba. 

Ale to trzeba by gdzieś poszukać - nie interesowało mnie to na tyle, żeby pamiętać szczegóły z życia amerykańców :)

A jednak dobrze mi świtało :D

Mi kilka razy szczupaczki odprowadzały przynętę pod samą burtę - ani zawieszenie jej w toni, ani przyspieszenie ściągania, ani delikatne szarpnięcia jak dotąd nie skusiły żadnego do zaatakowania przynęty pod samymi nogami. 

Okoń czasami strzelił w momencie przyspieszenia. Szczupak - niby taki goopi, ale nigdy nie dał się nabrać.

Antoni, kawal o radiowozie super...ale w razie czego pod 997 nie dzwon, nie masz szacunku dla policjantow, dyshonorem by bylo zwracac sie do nich o pomoc

lepiej porzucę zakusy na kawały o lekarzach i dentystach ... zaraz się okaże, że będę musiał sam sobie zęby leczyć żeby honoru nie splamić :)

• Like 2

Panek, po prostu nazywanie policjanta psem od zawsze budzi moj niesmak. Studiowalem z policjantami plci obojga, nie sa to swieci ludzie, ale bywaja i sympatyczni, i nawet bardzo piekni ???? Rownie dobrze mozna na murach wypisywac ©HW..., a pozniej dzwonic po pomoc. Trzeba jednak byc konsekwentnym i nie dzwonic ????

Antoni, kawal o radiowozie super...ale w razie czego pod 997 nie dzwon, nie masz szacunku dla policjantow, dyshonorem by bylo zwracac sie do nich o pomoc [/quote

Miło mi , ze Ci sie podobał , mysle , ze jakoś przeboleję to straszna stratę i nie będę dzwonił ,wiec jak Sie czegoś przestraszysz to bedziesz miał wolna linie .