BreederGoulda Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 http://www.youtube.com/watch?v=DS5fVtN-tEo&feature=youtu.be&list=RDrRNU544zBLI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) A mnie mod napisal cos o nieprzystojnosci i kolegach w knajpie po czym wywalil kawal, bo bylo slowo "nasrac".. Irytujaca niekonsekwencja :/ Edytowane 28 Lutego 2016 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Powódź nam niestraszna. Nasz rząd robi grube wały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Flądra myta, prosto z kutra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 ODKRYCIA I WYNALAZKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przypowieść o jeżach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 O zgrozo ! Będzie kawal polityczny Niedawno robiac porzadki w jakiś szpargałach wpadł mi w ręce strzęp starej gazety. Już chciałem go wyrzucić gdy... Był początek stanu wojennego. Organem Komitetu Wojewodzkiego PZPR w Poznaniu była Gazeta Poznańska. Odznaczona orderem sztandaru pracy, który to dumnieprezentowano tuz obok tytułu gazety. Ktoś jednak w drukarni "nieco" podrasował postać na orderze :-) Pamiętam afera zrobiła sie okropna. Nikt z początku nie zauważyłi gazeta wychodziła tak przez bodaj dwa tygodnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A co tam jest dziwnego? Może mnie wzrok zawodzi, bo nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A co tam jest dziwnego? Może mnie wzrok zawodzi, bo nie widzę...nie rób se jaj nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Koleś z pisiorem po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Na części starych 5-zlotowek z lat 80-tych, w jednym miejscu byl wydrapany skrót JMN który po rozwinięciu mial znaczyc: jaruzelski morduje naród. Ale czy tak było? Ktoś się spotkał z taką " legendą"? To tak w nawiązaniu do " ukrytych przekazow"..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Koleś z pisiorem po kolana ...to duże ryzyko , używać dzisiaj takiego określenia dla penisa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I to się nazywa Przodownik a nie jakieś tam kołcze, egzekutiwy, menedżery srery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2016 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Właśnie mnie mama ogniem poczęstowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 - Kto tam?!- Lotny Patrol Katechetyczny do Walki z Ateizmem!- Nie wierzę!- My właśnie w tej sprawie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Młoda dziewczyna pyta lekarza:-Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny?-Szklanka wody-odpowiada lekarz.-Jak to,ale w trakcie,przed,czy po?-Zamiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pytanie do kolegów i koleżanek czy on jest tego wart.....http://olx.pl/oferta/kolowrotek-shimano-stradic-4000fd-CID767-IDefOrz.html#e928a7734b ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na OLXie mnóstwo takich skarbów, ostatnio ktoś chciał za kilka stów pogonić "zabytkowy" kij leszczynowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Znalezione w necie -Kto ty jesteś ?-Imigrancik-Ej, bez żartów-To nie żarcik-Gdzie ty mieszkasz ?-W dzikim kraju-Gdzie podążasz?-Gdzieś do raju-Chcesz się zmienić?-Nie ma mowy !!!-Jakieś hobby ?-Gwałt zbiorowy-Czy chcesz waczyć?-Walką żyję-Chyba piłeś ?-Ja nie pije-Na co liczysz ?-Na socjale-Będziesz grzeczny ?-Ani wcale-Czyli wojna ?-Wyjścia nie ma-A uchodźctwo ?-Zwykła ściema 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Młody człowiek zgłasza się pierwszego dnia w pracy w supermarkecie. Manager obdarza go uśmiechem, daje mu miotłę i mówi:- Twoim pierwszym zadaniem będzie pozamiatanie sklepu.- Ale ja jestem absolwentem uniwersytetu - odpowiada z oburzeniem młody człowiek.- O, przepraszam, nie wiedziałem - mówi manager - Zaraz, daj mi tę miotłę, pokażę ci, jak to się robi. Przychodzi chłopiec do spowiedzi i mówi:- Proszę księdza, oszukałem Żyda, czy to grzech?- Nie to cud. Donald Tusk odwiedza gospodarstwo rolne.Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki.Na to Tusk:- Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu „Kaczor Donald i świnie”, albo coś takiego!- Ależ skąd panie premierze. Wszystko będzie cacy.Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Tuska wśród świń i podpis „Premier Donald Tusk (trzeci od lewej)". Edytowane 29 Lutego 2016 przez antoni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi