Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Religia i polityka są punktami zapalnymi i jako takie, zgodnie z regulaminem forum, nie powinny się tu pojawiać. Wywiad subiektywnie oceniam jako żenujący, nieśmieszny i proszę go więcej nie linkować. Jest tyle innych, naprawdę zabawnych historii do opowiedzenia...

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 1

Widziałem wczoraj na żywo :D

Mocne. Wszystkie środowiska i osoby, których poglądy reprezentowała ta pani, powinni jej serdecznie "podziękować" :D

:D  "Pani Anno ale czy ja mogę zadać pytanie?"

Mam pewne obawy, że osoby których poglądy ta pani reprezentowała, nie załapały dlaczego powinny "dziękować".

• Like 1

Był sobie gość, który miał problem z wymawianiem wyrazów na litere "P".
Upał straszny, gość widzi ogródek piwny .Wchodzi, podchodzi do baru i P<P#$@#$P.... kawę....
Wypił kawę, żyły wyszły mu na czole, drugie podejście...
P,B<PPIII%@#$%.... kawę....
Wypił kolejną ,stan przedzawałowy, wk***iony podchodzi do baru i
P;P,P,P PIWO !!!!
-Piast czy Porter ?
k***a,kawę.....

Religia i polityka są punktami zapalnymi i jako takie, zgodnie z regulaminem forum, nie powinny się tu pojawiać. Wywiad subiektywnie oceniam jako żenujący, nieśmieszny i proszę go więcej nie linkować. Jest tyle innych, naprawdę zabawnych historii do opowiedzenia...

jako , że śmiać się już nie wolno z niczego co śmieszne najlepiej pokazać gołą dupę , zupełnie nie wiadomo czym śmieszy ale jest prawie goła i to wystarczy , ale czy w dziale JP się śmieje czy może utworzyć nowy wątek " przed snem popatrz zapamięta,j potem do kibla , a potem spać"

• Like 6