Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To chyba wlasciwy dzial... Nie kto inny jak MISTRZ EUROPY na wakacjach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To chyba wlasciwy dzial...Nie kto inny jak MISTRZ EUROPY na wakacjach No jakże to?! Przecież nieprzygotowany do Maroka nie poleci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To i weź to kliknij "lubię to" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Stac go, nie musi fiskusowi zajumanej kasy splacac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 S:Łooooo panie kto Ci tak s...dolił?M:To ja sam!S: A nie to zajebiste 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 13654330_824598517671126_4430259724615031808_n.jpgS:Łooooo panie kto Ci tak s...dolił?M:To ja sam!S: A nie to zajebiste Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pomijając pomalowane paznokcie Ronaldo - nie wiem czy dobrze widzę na telefonie - czy on ma małego palca wygiętego w poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pomijając pomalowane paznokcie Ronaldo - nie wiem czy dobrze widzę na telefonie - czy on ma małego palca wygiętego w poziomie? Co najmniej jednego ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Z całą antypatią dla pani krysi...ale sądzę,że to nie lakier niestety.Chyba ma poprostu odbite "paznoćki" bidula Miałem tak kiedyś w stopie...boli jak @!!$#!!...Daj BÓG,żeby to była robota naszego Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ewidentnie paznokcie nie są pomalowane a odbite... powodem przynajmniej jest gra w piłkę a nie okradanie fiskusa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Z dedykacją dla wiedzacych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To może przyjąć, że to fotomontaż? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To może przyjąć, że to fotomontaż? ;-)Tak to przeglosujmy tu wewnetrznie. Tak na nasze potrzeby:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wraca młody Poznaniak z randki.- Jak było? - pyta ojciec.- Dobrze. Wydałem tylko 30zł.- Dużo... Za dużo.- Ale tato, ona więcej nie miała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 było ale fajne Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia:- Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę!- Śpij! - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki...- Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały.- No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągającstamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągajc je przedsiebie mówi:- Docencie Nowak, a co tak hałasuje w zaroślach?- To na pewno świstaki, panie profesorze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W ciągu ostatnich kilku dni przekopałem się przez tysiące ofert wakacyjnych,porównując je i analizując, aż do porzyganiaO wyborze zadecydowała wreszcie opinia o kurorcie wyrażona w necie przez niejaką Monikę:"Zdecydowanie nie polecam!!! Wszyscy pijani do upadłego.Dziewczyny zeszmacone!" Bóg zapłać Moniko! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A gdzie to? Jadę jak taka impreza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Gdzie ten pokemon? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi