Novis Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A ja wciąż przy pierwszej piwa nie lubię coli też za to mleko uwielbiam Cholera wie, gdzie teraz można kupić mleko. Po tym, co dzisiaj sprzedają w sklepach pod nazwą mleko, mdli mnie i się odbija. Mleko było w latach 70-siątych i 80-siątych. Kiedyś je lubiłem, teraz nie. Porzuć , Kolego dzisiejszy wyrób, mlekiem zwany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A ja i w 90-tych piłem prawdziwe mleko...takie tylko przez pieluchę tetrową przefiltrowane. Prawie prosto z cyca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Polecam , ruski film fabularny, występujący czasami pod tytułem "Buteleczka na haczyku" (to tak przy okazji wpisu Tomka ) Edytowane 13 Września 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 A ja i w 90-tych piłem prawdziwe mleko...takie tylko przez pieluchę tetrową przefiltrowane. Prawie prosto z cyca Zawsze się zastanawiałem kiedy babina cedziła mleko czy te pieluchy ma po dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Polecam , ruski film fabularny, występujący czasami pod tytułem "Buteleczka na haczyku" (to tak przy okazji wpisu Tomka )To ja nawet zalinkuję : http://filmik.tv/video/66171/butelka-na-haczyku-1998-/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zawsze się zastanawiałem kiedy babina cedziła mleko czy te pieluchy ma po dzieciach Przecież i tak były gotowane to nie ma problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ale pamiętam ten dreszczyk niepewności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) No to w takim razie u moich dziadków na wsi było bardzo prawdopodobne, że piłem mleko przefiltrowane przez moją niegdysiejszą pieluchę Edytowane 13 Września 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 http://jbzd.pl/obr/480300/symulator 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 trening uchodźcy https://www.youtube.com/watch?v=jnOi-27o-rw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 No to w takim razie u moich dziadków na wsi było bardzo prawdopodobne, że piłem mleko przefiltrowane przez moją niegdysiejszą pieluchę Stałem tak bidula, patrzyłem jak mi babina zlewa mleko przez tą pieluchę i myślałem: "Po gównie, czy nie po gównie" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ale fura 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Samochodu wprawdzie nie bardzo widać, ale po wytrzeszczu reflektorów sądzę, że byśmy się dogadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 W tym przypadku, fajnie było by stuknąć taką furę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Kolego, może cię to bawi ale na tej fotografii jest moja mama, babcia i ich przyjaciółka. Gdybyś wiedział po co tam się zebrały i jaki był skutek ich spotkania to myślę, że zrobiło by ci się trochę głupio .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ...co nie zmienia faktu , że jak się chce to można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Ojjj BOB-u BOB-u, nie wiesz że wyśmiewanie się ze starszych osób jest teraz trendy ?Cóż ja przyznam że bardzo sobie cenię współpracę ze starszymi paniami : "+"- nie raz, swoim wścibstwem przegoniły podejrzanego typa z klatki schodowej.- nikt z lokatorów nie musi instalować alarmu -panie Babcie stale monitorują teren-- jak dziecka moje były małe, mogłem w nagłej potrzebie zostawić na chwile u Pań Babć, bez obaw że któremuś gremlinowi krzywda się stanie (co więcej, po powrocie gremliny były już po sutym posiłku i lekko śpiące).- darmowe dostawy nadwyżek kwiatowo-owocowo-warzywnych z pobliskiej działki.- poczęstunki nadwyżek upieczonego ciasta i nalewki wiśniowej z gąsiora (mniam). "-"- zbytnie wścibstwo w życie osobiste współlokatorów (absolutnie nie wolno dać sobie wejść na głowę).- ...hmmm chyba jednak widzę więcej plusów . Edytowane 14 Września 2016 przez Zwierzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) ...dziękuję ci. To było dla mnie ważne Edytowane 14 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi