Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wciąż przy pierwszej piwa nie lubię coli też za to  mleko uwielbiam 

Cholera wie, gdzie teraz można kupić mleko. Po tym, co dzisiaj sprzedają w sklepach pod nazwą mleko, mdli mnie i się odbija. Mleko było w latach 70-siątych i 80-siątych. Kiedyś je lubiłem, teraz nie. Porzuć , Kolego dzisiejszy wyrób, mlekiem zwany.

• Like 2

No to w takim razie u moich dziadków na wsi było bardzo prawdopodobne, że piłem mleko przefiltrowane przez moją niegdysiejszą pieluchę :D :P

Stałem tak bidula, patrzyłem jak mi babina zlewa mleko przez tą pieluchę i myślałem: "Po gównie, czy nie po gównie" :lol:

• Like 3

Ojjj BOB-u BOB-u, nie wiesz że wyśmiewanie się ze starszych osób jest teraz trendy ?
Cóż ja przyznam że bardzo sobie cenię współpracę ze starszymi paniami :

"+"
- nie raz, swoim wścibstwem przegoniły podejrzanego typa z klatki schodowej.
- nikt z lokatorów nie musi instalować alarmu -panie Babcie stale monitorują teren-
- jak dziecka moje były małe, mogłem w nagłej potrzebie zostawić na chwile u Pań Babć, bez obaw że któremuś gremlinowi krzywda się stanie (co więcej, po powrocie gremliny były już po sutym posiłku i lekko śpiące).
- darmowe dostawy nadwyżek kwiatowo-owocowo-warzywnych z pobliskiej działki.
- poczęstunki nadwyżek upieczonego ciasta i nalewki wiśniowej z gąsiora (mniam).

"-"
- zbytnie wścibstwo w życie osobiste współlokatorów (absolutnie nie wolno dać sobie wejść na głowę).
- ...

hmmm chyba jednak widzę więcej plusów ^_^.

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 6