DelTor0 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) to przeczytaj, co to jest ten Grom No chyba kazdy wie co to jest grom, bez jajec Edit: Tylko przeciez ta strona nie ma nic wspolnego z GROM, ktos tam sobie jakas katolicka strone zalozyl.Tak sobie nazwali ich sprawa Edytowane 26 Września 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 No chyba kazdy wie co to jest grom, bez jajec czy aby na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) czy aby na pewno A to jest oficjalna stronka GROMhttp://grom.wp.mil.pl/en/18.html Edytowane 26 Września 2016 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Twój poprzedni koment, był całkiem zabawny - ale faktem jest, że mod by skasował Ja tu jestem słoik Edytowane 26 Września 2016 przez DanoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Edytowane 26 Września 2016 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Pojechałem na ryby,w tym czasie miałem pracownika z ukrainy,chłopak znał mnóstwo kawałów o wędkarzach. Nad wodą było cudnie chociaż nic konkretnego nie złapałem.Gdy wróciłem nie obyło się bez pytań co złapałem.Zaskoczył mnie komentarz mojego pracownika który zażartował; małe wypuszczałeś a duże chowałeś do pudełka po zapałkach.Nie wytrzymałem nerwowo , następnego dnia pojechałem na ryby z ciężkim zestawem castingowym i przywiozłem piękne zdjęcia szczupaków ,którymi pochwalił się mój pracownik na ukrainie.Jedyne czego żałuje to że szczupak którego złapałem nie miał oka jak filiżanka,jak ten z jednego z kawałów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A takie tam . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 To takie klasyczne i "niewinne" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Grzyb pedofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 nie wiem czy było...ahh ten jerkbait Wybacz, ale wszystkie publikacje tego Pana są i będą usuwane z Jerkbait.pl Powodem takiego działania są sugestie ze strony autora, niezbyt miłe sugestie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) W........ pozamiatał... Edytowane 29 Września 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 nie wiem czy było...ahh ten jerkbaitpstrag gigant i na mielone XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A to a pro pos używania zbyt małych przynęt w Polsce... a czekają na nas takie sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) pstrag gigant i na mielone XDNie no, musiał się streszczać nie po to żeby ryba przeżyła i żeby ją wypuścić tylko żeby był film i show bo bateria Co to za "celebryta"? to ten sam od bez-manelo-wego łowienia? Tomasz co Ty mu zrobiłeś?? TP z giełdy sprzed nosa sprzątnąłeś ?:D Edytowane 28 Września 2016 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Czasem się zastanawiam czy pasta "Mój stary to fanatyk wędkarstwa" powstała na podstawie osoby mr. W........ A tak serio - sprawia wrażenie psychicznie chorego człowieka, nie wypada się śmiać. Edytowane 29 Września 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 @coma, a może człowiek ma aż tak niesamowite parcie na szkło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 http://kwejk.pl/obrazek/2770183/heheszki.html Ja chcę taką krypę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 http://kwejk.pl/obrazek/2770183/heheszki.html Ja chcę taką krypęNajlepszy jest pod tym komentarz : "Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zaj***ne wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu hak w nodze.Druga połowa mieszkania zaj***na Wędkarzem Polskim, Światem Wędkarza, Super Karpiem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie wędkarskie tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla wędkarzy i kręci gównoburze z innymi wędkarzami o najlepsze zanęty itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypie**olić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wk***ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu karasie jedzo guwno. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę SUM, za naj***nie 10k postów." 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi