Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

to przeczytaj, co to jest ten Grom :)

No chyba kazdy wie co to jest grom, bez jajec ;)

Edit: 

Tylko przeciez ta strona nie ma nic wspolnego z GROM, ktos tam sobie jakas katolicka strone zalozyl.

Tak sobie nazwali ich sprawa ;) 

Edytowane przez Del Toro

Pojechałem na ryby,w tym czasie miałem pracownika z ukrainy,chłopak znał mnóstwo kawałów o wędkarzach. Nad wodą było cudnie chociaż nic  konkretnego nie złapałem.Gdy wróciłem nie obyło się bez pytań co złapałem.Zaskoczył mnie komentarz mojego pracownika który zażartował; małe wypuszczałeś a duże chowałeś do pudełka po zapałkach.Nie wytrzymałem nerwowo , następnego dnia pojechałem na ryby z ciężkim zestawem castingowym i przywiozłem piękne zdjęcia szczupaków ,którymi pochwalił się mój pracownik na ukrainie.Jedyne czego żałuje to że szczupak którego złapałem nie miał oka jak filiżanka,jak ten z jednego z kawałów .

pstrag gigant i na mielone XD

Nie no, musiał się streszczać nie po to żeby ryba przeżyła i żeby ją wypuścić tylko żeby był film i show :D bo bateria :D

Co to za "celebryta"? to ten sam od bez-manelo-wego łowienia?

Tomasz co Ty mu zrobiłeś?? TP z giełdy sprzed nosa sprzątnąłeś ?:D:D

Edytowane przez Gadget
  • Like 1

Czasem się zastanawiam czy pasta "Mój stary to fanatyk wędkarstwa" powstała na podstawie osoby mr. W........ :lol:

A tak serio - sprawia wrażenie psychicznie chorego człowieka, nie wypada się śmiać.

Edytowane przez bartsiedlce

Najlepszy jest pod tym komentarz :

"Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zaj***ne wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu hak w nodze.

Druga połowa mieszkania zaj***na Wędkarzem Polskim, Światem Wędkarza, Super Karpiem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie wędkarskie tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla wędkarzy i kręci gównoburze z innymi wędkarzami o najlepsze zanęty itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypie**olić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wk***ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu karasie jedzo guwno. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę SUM, za naj***nie 10k postów."

• Like 4