Dano-G Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Co ma wspólnego więzienie z Caps Lockiem?Oba zamieniają „o” w „O” – Pracujesz?– Pracowałem na pół etatu ale mnie zwolnili.– Dlaczego?– Bo to była praca na pełny etat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Starość jest wtedy, gdy koszt świeczek przekracza wartość tortu Co to jest „wyjść po angielsku” to wiadomo. A co to jest „wyjść po rosyjsku”? To jest tak: trzeba długo się żegnać z gospodarzem, wypić całą wódkę i na koniec zostać na noc. Sto lat temu niemal wszyscy posiadali konie, a tylko bogacze samochody. Dziś jest odwrotnie. Najbardziej wkurza mnie gdy przytyję 8 kg do nowej roli, a potem przypominam sobie, że nie jestem aktorem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Trafił swój na swego fachowy montaż umywalki http://www.sadistic.pl/montaz-umywalki-vt426927.htm Edytowane 4 Października 2016 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 klasyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 fachowy montaż umywalki http://www.sadistic.pl/montaz-umywalki-vt426927.htm A to nie bidet :P :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jasnowidze czy co... https://www.youtube.com/watch?v=ELJ3M3aYL5w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Siedzi babcia z dziadkiem na ławce w parku.Dziadek mówi: puściłem jesiennego bąka.Babcia: a jaki to?Dziadek: taki z kasztanami... Edytowane 5 Października 2016 przez coma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tutaj rozwinięcie do powyższego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) 71751d32346635edc9c84abfae799669.jpg Wszystkie trzy miejscowości są w mojej okolicy I jeden z lepszych tekstów jaki słyszałem to jak wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy autobusu: PANIE TEN AUTOBUS JEDZIE BEZ CYCÓW, a kierowca odpowiada: NIE Z CYCAMI Edytowane 5 Października 2016 przez 5384 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 bez przesady z tą ,,Twoją okolicą" toż to rozrzut na 100km .... co się tak łokciami rozpychasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 bez przesady z tą ,,Twoją okolicą" toż to rozrzut na 100km .... co się tak łokciami rozpychasz oj tam czepiasz się do Nielisza - 57kmdo Cycowa - 35kmdo Niemce - 68km Za to z Zamościa masz dalej niż Ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pogoda na jutro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A propos PKS... jest na Podkarpaciu miejscowość Zimna Woda między Jasłem a Krosnem... wsiada baba do autobusu i pyta: Panie kierowco, staje w Zimnej Wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Co do Pogody to może być jeszcze męska wersja... podmuchuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A propos PKS... jest na Podkarpaciu miejscowość Zimna Woda między Jasłem a Krosnem... wsiada baba do autobusu i pyta: Panie kierowco, staje w Zimnej Wodzie?Tylko Kaczorowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi