sacha Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tylko Kaczorowi..chyba też nie . Zresztą nie wchodzimy w politykę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Co do Pogody to może być jeszcze męska wersja... podmuchuje...Jest też wersja damsko-męska piździ po chuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Samo damska pizdzi po majtach azstanikami rusza.Regionalna Pizdzi jak w kieleckim.Bez urazy dla Swietokrzyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Wszystkie trzy miejscowości są w mojej okolicy I jeden z lepszych tekstów jaki słyszałem to jak wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy autobusu: PANIE TEN AUTOBUS JEDZIE BEZ CYCÓW, a kierowca odpowiada: NIE Z CYCAMI No to ja znam taka historie (podobno autentyk)Dworzec Pks w miscie powiatowym. Pewna starsza pani z chusta na glowie podchodzi do znudzonego kierowcy autobusu i pyta:-Panie ten autobs to do Jedwabnego?- Nie do Honolulu...!- Ale przez Jedwabne?Mina kierowcy zartownisia bezcenna;) Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dziecięciem będąc byłem w sklepie świadkiem takiej rozmowy:- (starszy facet) : są liście bobkowe ?- (ekspedientka) : nie ma, są laurowe.facet wychodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Coś z tej serii. Historia prawdziwa. W sklepie:- Dzień dobry. Czy jest rukola?- Sprzedawczyni po chwili namysłu. Nie ma, jest tylko pepsi-cola i coca-cola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja też słyszałem podobną:-Ten napój Zbyszko 3 cytryny to jest z cytryny i czego jeszcze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 jak to z czego, z dwóch kolejnych cytryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) facet przy kasie pyta ekspedientki--nie posiadacie w tak dużym sklepie valbone???na to ekspedientka-a co to takiego????--no taki ser pleśniowy-wie pan co ?mamy jedynie szynke valbone i pomidory valbone Edytowane 6 Października 2016 przez TomaszKKK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) jedzie dziadek maluchem , wyprzedza go bmw , ale nagle gwałtownie hamuje na czerwonym świetle . dziadek w szoku nie zdążył wyhamować uderza w tył bmw ,ręce mu sie trzęsą.z b-emki wysiada 2 dryblasów w tatuażach- masz dziadek pieniądze- nie mam-a ubezpieczenie masz ?-nie mam- a syna masz ?-mam-to dzwoń po niego ,przyjedzie i sie rozliczy za 5 minut z piskiem opon na skrzyżowanie wpada 3 mercedesy s-klasy wysiada z nich z 10 chłopa ,jeden z nich podchodzi do malucha - - co tam Tatko ? przyjebali jak cofali ? Edytowane 6 Października 2016 przez inter 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 inter - stare ale jare, przypomniałeś mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 jedzie dziadek maluchem , wyprzedza go bmw , ale nagle gwałtownie hamuje na czerwonym świetle . dziadek w szoku nie zdążył wyhamować uderza w tył bmw ,ręce mu sie trzęsą.z b-emki wysiada 2 dryblasów w tatuażach- masz dziadek pieniądze- nie mam-a ubezpieczenie masz ?-nie mam- a syna masz ?-mam-to dzwoń po niego ,przyjedzie i sie rozliczy za 5 minut z piskiem opon na skrzyżowanie wpada 3 mercedesy s-klasy wysiada z nich z 10 chłopa ,jeden z nich podchodzi do malucha - - co tam Tatko ? przyjebali jak cofali ? W JOB'ie było. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Jedzie facet Syrenką swieżo nabytą, pedzi ze 30 km/h. zadowolony geba sie śmieje. Mija rowerzystępo chwili patrzy, rowerzysta go wyprzedza. Zdenerwował sie okropnie i znów wyprzedził tegoż rowerzystęprzyspieszając do całych 50 km/h. Po paru sekundach ponownie wyprzedza go ów rowerzysta boleśnieniszcząc ego syreniarza. Zawzioł sie, przyspiesza, 80 km/h ponownie wyprzedza rowerzystę. Moment irowerzysta mija go w szalonym pędzie. Tego już za wiele ! Gaz w podłogę wyprzedza rowerzystę i umiejętnieblokując zmusza go do zatrzymania się. Wyskakuje z auta i w te slowa:- Panie jak pan dajesz radę jechac rowerem ok 90 km h albo i wiecej !? Jeszcze takim szrotem !Zdyszany i całkim mokry od potu rowerzysta odpowiada:- Uff. Wszystko bylo by dobrze gdybyś Pan za pierwszym razem mnie za szelki nie zaczepił ! Edytowane 6 Października 2016 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 dobry pomysł 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Zasłyszane w sklepie..... Facet do ekspedientki -poproszę szamponEkspedientka- ale jest tylko jajecznyFacet - ale ja się potrzebuje cały wykąpać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi