Marcin P. Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jasio przezywał dziewczynki. Był niemiły, obrażał je itd. Dziewczynki postanowiły naskarżyć wychowawczyni. Pani na to:- jeśli Jasio jeszcze raz będzie was obrażał, to macie się spakować, wyjść z sali i przyjść prosto do mnie. Ja sobie z nim porozmawiamna drugi dzień Jaś wchodzi do sali i z progu krzyczy:- eeee! Ku**y! Burdel za rogiem budują!!dziewczynki się spakowały i wychodzą z sali. Jasio na to:-dokąd dziwki?! Dopiero fundamenty wyleli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Nie znalazłem na normalnym portalu więc wrzucam z twarzoksiążki Dla widzów o mocnych nerwach https://www.facebook.com/634180310004824/videos/1142291215860395/ Edytowane 19 Października 2016 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Edytowane 19 Października 2016 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Edytowane 19 Października 2016 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Edytowane 19 Października 2016 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Fajne foty https://birdinflight.com/inspiration/sources/20161010-finalisty-konkursa-somedy-wildlife-photography-year.html 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Taks się łowi w rosji...https://www.youtube.com/watch?v=bssKoaW1bK0 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Co można zrobić z igły? Panie kapitanie, sygnał proszę. Się robi! https://www.youtube.com/watch?v=-DETZ-ybxe0 Palimy tłuściocha Mistrz Ronnie testuje wirtualny stół https://www.youtube.com/watch?v=gZCAi0MLxAE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dom wariatów, lekarz siedzi na dyżurce, wokół sajgon, szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się, kompletny odjazd, skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, nieogolony, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi:- A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka?Facet nic.- A może Napoleon albo książę?Facet nic.- A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził?Facet na to:- Panie, kurwa, ogarnij Pan ten sajgon, bo mi tu kazali internet podłączyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 lepiej wody nie pić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Zmarł znany kardiolog. Urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb. Podczas ceremonii za trumną ustawione było ogromne serce, całe pokryte kwiatami. Kiedy skończyły się przemówienia i modlitwy, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka. Następnie piękne serce się zamknęło i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze.....W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem. Wszystkie oczy zwróciły się na niego, facet spoważniał i powiedział:- Bardzo Państwa przepraszam, ale wyobraziłem sobie właśnie swój pogrzeb. Jestem ginekologiem.W tym momencie dwa rzędy dalej zemdlał proktolog... W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają i grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi:- Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt.Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią...- Znacie tę wioskę na południe stąd?- Yhy- No to już jej nie ma. Wyssałem ich co do jednego...Drugi wampir wstaje:- Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek.Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią...- Znacie to miasteczko na zachód stąd?- No...- Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek!Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach:- Teraz ja, niedługo wracam.Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi.- A ty gdzie byłeś?- Nigdzie. Wyjebałem się na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Zajączek odleciał Jeździ śpiewająco Terminator Edytowane 24 Października 2016 przez coma 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Edytowane 24 Października 2016 przez 5384 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi