silurus Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Auć skóra na głowie chyba jest mniej wrażliwa. Jak patrzę na Twoje, to mnie boli Edytowane 29 Listopada 2016 przez silurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wszystko było źle,grot oparł się o skórę od wewnątrz,jakąś żyłkę przebił po drodze.Tępa kotwa nie chciała przejść przez skórę a kumpel zmieniał kolory jak kameleon.15 min operacji i łowiłem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 - Co byście zrobili, jakbyście złapali złotą rybkę?- Ja bym poprosił ją o pieniądze.- A ja o miłość.- A ja bym usmażył gadzinę!!!- Dlaczego?!!!- Poprzednio ją poprosiłem o miłość i przyjaźń. Teraz uganiają się za mną zakochane pedały, a kobiety proponują: "Zostańmy przyjaciółmi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Chyba jednak zacznę wozić ze sobą obcęgi do drutu i coś do dezynfekcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Teraz w zestawie mam,obcęgi, skalpel,opatrunki i rękawiczki,podstawa to zagiąć groty .Rybki skorzystają i łatwiej z człowieka wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Hej Panowie Jak tu się chciałem pośmiać a nie mdlec na widok krwi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=73JQUmeyNdU 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Jak ktoś myślał, że tylko u nas takie sceny to niech obejrzy filmik z czarnego piątku w USA: Są też kraje bardziej cywilizowane:https://www.youtube.com/watch?v=O62PLi9LBpw Wymuszenie odszkodowania:https://www.youtube.com/watch?v=nQBHPeR2SuU Edytowane 29 Listopada 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 ostatni gif przypomniał mi film Idiokracja i najbardziej popularny w nim program tv - Ałć jaja ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Cud 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Coz, widocznie Kanada jest bardziej cywilizowana, chociaz na filmiku zdaje sie byc nieco...rasistowska. Nam z lidlowskim karpiem blizej do Amerykanow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 ostatni gif przypomniał mi film Idiokracja i najbardziej popularny w nim program tv - Ałć jaja ;-)Też mi się skojarzyło z tym filmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Tym czasem na Kasprowym Wierchu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Uśmiałem się. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=58485iFaX98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 konkretne ASO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bo nie umieją ja swoim 5008 2.0 hdi zrobiłem ponad 200 tysi i jakoś dalej nie chce się popsućnawet żarówka mi się nie zjarała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bo nie umieją ja swoim 5008 2.0 hdi zrobiłem ponad 200 tysi i jakoś dalej nie chce się popsućnawet żarówka mi się nie zjarałaNo właśnie, całe twoje szczęście polega na tym, że się nie zepsuł. A potem, to już jak na obrazku powyżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Nie prawda , najgorszy szajs wg moich znajomych mechaników to aktualnie volkswagento nie prawdziwa opinia ,że najgorsze to francuzy może kiedyś teraz w bajki można to włożyćpo za tym ten napis to fejk , jak by jakiś mechanik taki wywiesił to już nic by nie naprawiał Edytowane 30 Listopada 2016 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak ja kocham te polskie stereotypy "januszy mechaników". Francuzy to szmelc, jak alfe to tylko w zestawie z lawetą itp.Z samochodami jak ze wszystkim: się dba się ma Ps. Moje Clio jak narazie jest "bezobsługowe". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bierzcie to na luzie, to przecież Jerkbait się śmieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi