Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Takie małe ćwiczenie do użytkowników przeglądarki Firefox/Google. Wpiszcie proszę w przeglądarkę tylko dużą literkę J i zobaczcie jaka podpowiedź ukazuje się pierwsza a następnie w czyste okno przeglądarki wpiszcie dużą literę R,reszta jak wyżej. ;)

J- pierwsza podpowiedź to strony dotyczące Joomli...

R- język programowania

Ciekawe co pokazuje Tobie ;)

Chrome i Firefox zbierają informacje o uzytkowniku i dopasowują wyszukiwanie do preferencji...

Marian,kontaktowałem się ze znajomymi (kilkunastoma

)użytkownikami google/firefox. Wszystkim pokazuje w zasadzie to samo ;)

J-Joanna Schmidt 

R-Ryszard Petru.

Edytowane przez Piokowal

J- pierwsza podpowiedź to strony dotyczące Joomli...

R- język programowania

Ciekawe co pokazuje Tobie ;)

Chrome i Firefox zbierają informacje o uzytkowniku i dopasowują wyszukiwanie do preferencji...

Mi pokazuje Joanne Schmidt i Ryszarda Petru ale ja  preferuje tylko kobiety  :) .

a u mnie nie pokazuje nic, ponieważ nie przechowuję historii a cookiesy wywalam po zakończonej sesji....i wyłączyłem wszelkie podpowiadajki wyszukiwarki podczas wpisywania itp pseudoudogodnienia....

W Twoim przypadku, zamiast recznego usuwania ciasteczek, proponuje tryb incognito. Na jedno wychodzi, a roboty mniej...

Z ciasteczek u każdego co innego, ale sprawdziłem wchodząc na startową/domową szukajkę firefoxa, która korzysta z googla nie przyporządkowuje według preferencji i jest faktycznie tak jak kolega "Piokowal" pisze, ale tylko wpisując w ten sposób, który przedstawiam wyjdzie tak u każdego, nie w pasek ani w szukajkę google tylko na startowej firefoxa  :good: