cristovo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 ............... ....ale to będą puszczać na Jedynce czy Dwójce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na YT Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Ambitny plan Piotra Żyły na 2017 Gdy konar w końcu zapłonie Edytowane 3 Stycznia 2017 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 motto 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 pozdrowienia 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=xoHG-26wrlQ Właściwa opona zmienia wszystko https://www.youtube.com/watch?v=6Ka_Q-iRMNs Ups, coś wypadło Gdy w pracy nudno Edytowane 4 Stycznia 2017 przez coma 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Takie małe ćwiczenie do użytkowników przeglądarki Firefox/Google. Wpiszcie proszę w przeglądarkę tylko dużą literkę J i zobaczcie jaka podpowiedź ukazuje się pierwsza a następnie w czyste okno przeglądarki wpiszcie dużą literę R,reszta jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 J- pierwsza podpowiedź to strony dotyczące Joomli...R- język programowania Ciekawe co pokazuje Tobie Chrome i Firefox zbierają informacje o uzytkowniku i dopasowują wyszukiwanie do preferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) J- pierwsza podpowiedź to strony dotyczące Joomli...R- język programowania Ciekawe co pokazuje Tobie Chrome i Firefox zbierają informacje o uzytkowniku i dopasowują wyszukiwanie do preferencji...Marian,kontaktowałem się ze znajomymi (kilkunastoma)użytkownikami google/firefox. Wszystkim pokazuje w zasadzie to samo J-Joanna Schmidt R-Ryszard Petru. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Piokowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 U mnie też pokazuje zupełnie co innego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) a u mnie nie pokazuje nic, ponieważ nie przechowuję historii a cookiesy wywalam po zakończonej sesji....i wyłączyłem wszelkie podpowiadajki wyszukiwarki podczas wpisywania itp pseudoudogodnienia.... Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 J- pierwsza podpowiedź to strony dotyczące Joomli...R- język programowania Ciekawe co pokazuje Tobie Chrome i Firefox zbierają informacje o uzytkowniku i dopasowują wyszukiwanie do preferencji...Mi pokazuje Joanne Schmidt i Ryszarda Petru ale ja preferuje tylko kobiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 a u mnie nie pokazuje nic, ponieważ nie przechowuję historii a cookiesy wywalam po zakończonej sesji....i wyłączyłem wszelkie podpowiadajki wyszukiwarki podczas wpisywania itp pseudoudogodnienia....W Twoim przypadku, zamiast recznego usuwania ciasteczek, proponuje tryb incognito. Na jedno wychodzi, a roboty mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) to nie jest historia cookies tylko najczęściej wyszukiwane słowa\\... aha i to nie jest śmieszne Edytowane 4 Stycznia 2017 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 to nie jest historia cookies tylko najczęściej wyszukiwane słowa\\... aha i to nie jest śmieszneCo,może ja Ryszarda szukałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Z ciasteczek u każdego co innego, ale sprawdziłem wchodząc na startową/domową szukajkę firefoxa, która korzysta z googla nie przyporządkowuje według preferencji i jest faktycznie tak jak kolega "Piokowal" pisze, ale tylko wpisując w ten sposób, który przedstawiam wyjdzie tak u każdego, nie w pasek ani w szukajkę google tylko na startowej firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprawdziłem kto to jest ta Joanna ,trochę się rozczarowałem, myślałem że to kobitka z całkiem innych stronek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi