cyprys19 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dal Amerykanów to prestiż , a dla naszych... konieczność-jakoś trzeba wyżywić rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201701/1484395005_lembxe_600.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To zdjęcie akurat nie oddaje rzeczywistości. Amerykanie to przeważnie wielkie chłopy.szczególnie ci azjatyckiego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To zdjęcie akurat nie oddaje rzeczywistości. Amerykanie to przeważnie wielkie chłopy. Z jednej strony tak, ale do naszej ŻW też drobiażdżków nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja chcę LATA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ...za tłusta! Aż się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja chcę LATA a nie wystarczą Ci cycki ? z latem może być problem a tego "kwiatu" to pół światu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ... świecą przykładem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Coś pokręciłeś Robercie, to gwiazdy i zakonnice ... świecą A te tam powyżej to się zwyczajnie błyszczą od specyfiku do opalania, swoja drogą - ile to trzeba takiego smarowidła zużyć na te hektary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Cholera jasna ... faktycznie Dzięki Januszu, czyli cycek cyckowi nierówny. Dzięki że mi to uświadomiłeś A niedawno w innym wątku napisałem do jakiegoś "młodego" że człowiek uczy się całe życie i umiera głupim A co do cycków to mój ulubiony kawałek w tym temacie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A propos cycków Przychodzi koleś do McDonalda i zamawia zestaw.- Czy chce Pan powiększone frytki? - pyta sprzedawczyni.- Powiększone frytki?! To można tak?- Oczywiście. - odpowiada z politowaniem babeczka.- Rewelacja, to ja poproszę te powiększone frytki.Po chwili koleś dostaje zestaw z frytkami. Podnosi jedną z nich, ogląda pod światło badawczym wzrokiem i oznajmia z kamienną twarzą:- Przepraszam ja zamawiałem powiększone frytki.- No tak, to są powiększone.- Nie, ta frytka jest normalna.- No tak, bo powiększone, to chodzi o to, że one nie są większe, tylko ma Pan ich więcej.- Proszę Pani, czy jakby chciała sobie Pani cycki powiększyć, to by sobie Pani dorobiła trzeciego? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 I drugi cyckowy kawał Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki. Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi. Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test. Każdej z nich dał po 1000 dolarów. Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie sukienkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera. Przyszła do niego z powrotem i mówi:- Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham.Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa. Przyszła do niego i mówi:- To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham.Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę. Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia. Przyszła do niego i mówi:- Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham.Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi i ożenił się z ta która miała największe cycki! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) ile to trzeba takiego smarowidła zużyć na te hektary Się kurde działkowicz znalazł. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez witeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A w Sosnowcu przez pasy przechodzi się tak:https://www.youtube.com/watch?v=JCFN4GhWtIg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A w Sosnowcu przez pasy przechodzi się takA jak ma się przechodzić na przeciwko urzędu skarbowego? Ja też tak przechodzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nie wiem czy było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Podkradne Koledze ???? Oj, beda zaaresztowania i wyroki! https://m.youtube.com/watch?v=meBI0dmQRws 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Podkradne Koledze Oj, beda zaaresztowania i wyroki! https://m.youtube.com/watch?v=meBI0dmQRws Górski i jego ekipa trzyma poziom. Wyśmiewali się z poprzedniej ekipy rządzącej a teraz przeszli samych siebie . Ciekawe jak długo Górski ćwiczy mimikę przed nagraniami? Chciałbym widzieć miny prezesa i "ministra wojny" oglądających te filmiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 MISIU ... Oskar za rolę drugoplanową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 "Misiu chcesz kakałko" padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Chciałbym widzieć miny prezesa i "ministra wojny" oglądających te filmiki.Zwróciłem uwagę na "ministra wojny" , dokładnie taki sam uśmieszek jak minister obrony . Czy to było przypadkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 "Misiu chcesz kakałko" padłem I jeszcze Mariusz który wkłada landrynki do ust a jak mu nie smakują to po chwili odkłada do miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A i garniturek niczego sobie...Taki zwierzęcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Michael żyje https://www.youtube.com/watch?v=PITn_Tz8H10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi