Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera jasna ... faktycznie :o Dzięki Januszu, czyli cycek cyckowi nierówny. Dzięki że mi to uświadomiłeś :) A niedawno w innym wątku  napisałem do jakiegoś "młodego" że człowiek uczy się całe życie i umiera głupim :D

A co do cycków to mój ulubiony kawałek w tym temacie:

:P  :D  ;)

• Like 5

A propos cycków

Przychodzi koleś do McDonalda i zamawia zestaw.

- Czy chce Pan powiększone frytki? - pyta sprzedawczyni.

- Powiększone frytki?! To można tak?

- Oczywiście. - odpowiada z politowaniem babeczka.

- Rewelacja, to ja poproszę te powiększone frytki.

Po chwili koleś dostaje zestaw z frytkami. Podnosi jedną z nich, ogląda pod światło badawczym wzrokiem i oznajmia z kamienną twarzą:

- Przepraszam ja zamawiałem powiększone frytki.

- No tak, to są powiększone.

- Nie, ta frytka jest normalna.

- No tak, bo powiększone, to chodzi o to, że one nie są większe, tylko ma Pan ich więcej.

- Proszę Pani, czy jakby chciała sobie Pani cycki powiększyć, to by sobie Pani dorobiła trzeciego?

• Like 9

I drugi cyckowy kawał

Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki. Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi. Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test. Każdej z nich dał po 1000 dolarów. Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie sukienkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera. Przyszła do niego z powrotem i mówi:

- Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham.

Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa. Przyszła do niego i mówi:

- To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham.

Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę. Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia. Przyszła do niego i mówi:

- Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham.

Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi i ożenił się z ta która miała największe cycki!

• Like 7

Podkradne Koledze Oj, beda zaaresztowania i wyroki!

https://m.youtube.com/watch?v=meBI0dmQRws

Górski i jego ekipa trzyma poziom. Wyśmiewali się z poprzedniej ekipy rządzącej a teraz przeszli samych siebie :). Ciekawe jak długo Górski ćwiczy mimikę przed nagraniami? Chciałbym widzieć miny prezesa i "ministra wojny" oglądających te filmiki.

• Like 1