rózgaś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 A na tego chłopa jak ona krzyczy to szok. Bidny kuśtyka z tymi zurkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Powtórka z rozrywki: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ...się nie śmiać! tak będzie coraz częściej!ja tego pewnie nie zobaczę bo TVP omijam szerokim łukiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Ten mem wyżej jest tak dobry, że pozwolę sobie kolejne wkleić w oddzielnym poście Edytowane 21 Stycznia 2017 przez cristovo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 a strzałka pokazuje drugie dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ferie się zaczęły https://www.youtube.com/watch?v=QZHsJL69baU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 a strzałka pokazuje drugie dno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Ferie się zaczęły Słusznie, że wprowadzili nakaz jazdy w kaskach Edytowane 21 Stycznia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ...się nie śmiać! tak będzie coraz częściej!ja tego pewnie nie zobaczę bo TVP omijam szerokim łukiem Przez moment jest to śmieszne, ale po chwili niestety żenujące.Wystarczy może "skakać" po 3 kanałach TV publicznej i nie przedłużając przyglądania się, śmiać się do woli.Chyba ja też muszę szukać innych źródeł, bo TVP nie dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Było już kilka lat temu ale śmieszy nadal ... i z innej beczki, trochę klasyki ale jakże aktualnej w przekazie Edytowane 21 Stycznia 2017 przez janusz.walaszewski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Del Toro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Podbije taka ciekawostka z newsweeka... Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tymczasem w Zakopanem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące... Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go. Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam - Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Życie ostre jak maczeta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Podbije taka ciekawostka z newsweeka... ...o ile mi wiadomo to Sowieci dla Polaków ( i nie tylko)- widać ktoś, kogoś, czegoś nie douczył .... szmatława ta prasa niemiecka w Polsce Edytowane 22 Stycznia 2017 przez giaur27 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące... Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go. Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam - Romek Drogi Romku, faktycznie masz rację, nie wszystko jest śmieszne, A co do malucha na łące, to chyba nie zrozumiałeś. Maluch i jego załoga brali udział w rajdzie, zatem musieli się liczyć z możliwością dachowania, nie ucierpieli specjalnie, śmieszna zaś była reakcja pijanego "właściciela" łąki - zupełnie nieadekwatna do sytuacji Pozdrawiam P.S. Romku nie zapomnij ... Edytowane 22 Stycznia 2017 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hEQH2Oh6g60&feature=youtu.be 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ... i to się trzyma kupy (z przewagą kupy) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tylko nie wiem czy to w ogóle jest śmieszne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi