Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

...się nie śmiać! ;)

tak będzie coraz częściej!

ja tego pewnie nie zobaczę bo TVP omijam szerokim łukiem

Przez moment jest to śmieszne, ale po chwili niestety żenujące.

Wystarczy może "skakać" po 3 kanałach TV publicznej i nie przedłużając przyglądania się, śmiać się do woli.

Chyba ja też muszę szukać innych źródeł, bo TVP nie dla mnie.

• Like 1

Witam

Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.

Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...

Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące...

Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go.

Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać.

Pozdrawiam - Romek

Witam

Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.

Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...

Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące...

Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go.

Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać.

Pozdrawiam - Romek

Drogi Romku, faktycznie masz rację, nie wszystko jest śmieszne, A co do malucha na łące, to chyba nie zrozumiałeś. Maluch i jego załoga brali udział w rajdzie, zatem musieli się liczyć z możliwością dachowania, nie ucierpieli specjalnie, śmieszna zaś była reakcja pijanego "właściciela" łąki - zupełnie nieadekwatna do sytuacji 

Pozdrawiam

P.S. Romku nie zapomnij ...

Edytowane przez janusz.walaszewski
  • Like 1