coloumb Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kto wie, kto wie...z tym samolotem na przyklad ???? Kiedys do Radzieckiej Akademii Nauk wplynelo pismo od rybakow. Zlowili oni ogromnego wieloryba, ktory od pyska do ogona mial 50 metrow, ale od ogona do pyska tylko 30. Glowiono sie, dwojono i trojono, w koncu jednak uczeni udzielili odpowiedzi - nauka radziecka zna takie zjawiska, na przyklad od poniedzialku do piatku uplywaja 4 dni, a od piatku do poniedzialku jedynie 3 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ...o ile mi wiadomo to Sowieci dla Polaków ( i nie tylko)- widać ktoś, kogoś, czegoś nie douczył .... szmatława ta prasa niemiecka w Polsce No wlasnie Niedlugo sie doczytamy ze Polacy bombe atomowa na Hirosime zrzucali 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) A nie? Edytowane 22 Stycznia 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące... Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go. Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam - Romek[/ Romek jak kradł rower to musiał się liczyć z obrażeniami i ten upadek to nic jak ja bym go złapał :-) Jeszcze jak nie musiał bym go gonić to spoko byłbym łaskawy, ale po pościgu to by oberwał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A dla czego prom do Szwecji (Karlskrony) płynie o godzinę dłużej niż z powrotem?Wystarczy spojrzeć na mapę. W tamtą stronę płynie ... pod górę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 "Jeszcze jak nie musiał bym go gonić to spoko byłbym łaskawy, ale po pościgu to by oberwał. " No i wtedy to ok....Ale nie robić sobie zabawy z czyjegoś cierpienia. Co do reakcji właściciela....śmieszna? Fakt z pijanym nie pogadasz,lecz czy śmieszne jest gdy ktoś nam coś zniszczy?W Teksasie ha haa - ci z malucha mogli by być ołowiem poczęstowani jak mówi WC No dobra - wiem, że się czepiam...ale taki już jestem hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Romuś zabawa z czyjegoś cierpienia , cierpi to właściciel roweru jak go straci.Chyba nikt Ci nie ukradł roweru ,rower to skarb nie wiem jaki jesteś rocznik bo teraz dzieciaki to na to leją , ale ja na rower czekałem dwa lata i jak ktoś by mi go ukradł to bym umarł .I uwież mi jak kiedyś menale chcieli go wypchnąć z pociągu jak wracałem z Otwocka miałem 10 lat to tak go złapałem ,że musieli by wypchnąć go ze mną a dziś dałbym 2 tyś a i 3 żeby ich spotkać bo w zęby dostałem i kopa też .A sztuczka z rowerem fajna bardzo mnie ubawiła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zamknijcie ten wątek , już z niczego nie można się śmiać . Życie jest smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak jak bardzo cieszy mnie tekst o Rysiu na Maderze to napisanie go na Fladze jest, dla mnie, bardzo słabe! Napisanie miejscowości na Biało-Czerwonej mieści się jeszcze w ramach smaku( bo to przecież małe Ojczyzny ) tak taki tekst jest , w mojej ocenie, niedopuszczalny i pokazuje całkowity brak szacunku do barw narodowych.... Oprócz tekstu o Rysiu była też rymowanka o "niemieckiej drużynie" ( nie będę jej zamieszczał bo poleci.... ) i ta , była już napisana na płótnie. I wszystko było ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ratowanie kota w Rosjii https://www.youtube.com/watch?v=Oyg29T_DwY8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Romuś zabawa z czyjegoś cierpienia , cierpi to właściciel roweru jak go straci.Chyba nikt Ci nie ukradł roweru ,rower to skarb nie wiem jaki jesteś rocznik bo teraz dzieciaki to na to leją , ale ja na rower czekałem dwa lata i jak ktoś by mi go ukradł to bym umarł .I uwież mi jak kiedyś menale chcieli go wypchnąć z pociągu jak wracałem z Otwocka miałem 10 lat to tak go złapałem ,że musieli by wypchnąć go ze mną a dziś dałbym 2 tyś a i 3 żeby ich spotkać bo w zęby dostałem i kopa też .A sztuczka z rowerem fajna bardzo mnie ubawiła.Przeczytaj mój post z poprzedniej strony... Jest tyle innych śmiesznych rzeczy..ot choćby numer z portfelem na żyłce.To rozumiem.Zabawa.Ale powtórzę, mało zabawne jest prowokowanie sytuacji gdzie komuś może stać się co złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Przeczytaj mój post z poprzedniej strony... Jest tyle innych śmiesznych rzeczy..ot choćby numer z portfelem na żyłce.To rozumiem.Zabawa.Ale powtórzę, mało zabawne jest prowokowanie sytuacji gdzie komuś może stać się co złego.Z tym portfelem to tak nie można, bo delikwent może się potknąć albo zaplątać się w żyłkę może też dostać zawału. To wcale nie śmieszne . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Trudno sie nie zgodzic, ze flaga to nie jest najlepsze miejsce na takie napisy...ale z drugiej strony nie przesadzajmy, taka amarykanska czy brytyjska 'poniewierane' sa jak swiat dlugi i szeroki ???? Mnie ubawila i zasmucila taka oto konstatacja - gdyby na tej fladze zamiast Rysia pojawil sie Jarek, Andrzej czy inna Beata, gdyby zamiast 'lec jak' namalowano 'lec na', a zamiast Madery wskazano by ksiezyc...specjalne sluzby szukalyby juz autora, ktory sponiewieral swietosc chroniona ustawa ???? Pewne rzeczy powinny byc jednak bardziej kwestia smaku niz paragrafu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 eRKa z tym żałowaniem złodziei grubo przesadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie przesadzam. Zabawne byłoby gdyby złodziej o tym opowiadał. No dobra - pośmiejcie się ze mnie... Zdarzyło się że będąc na rybkach zanocowałem z kolegami na stanicy.Oczywiście jakaś flaszka - w dzień znów łowienie..Powrót do domu.Wyjmuje z torby jakieś śmieci i nagle.... wypada opakowanie po Dureksach... Haaa... ciche dni dość długo trwały...Ale figlarze jeszcze dłużej mnie unikali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie przesadzam. Zabawne byłoby gdyby złodziej o tym opowiadał. No dobra - pośmiejcie się ze mnie... Zdarzyło się że będąc na rybkach zanocowałem z kolegami na stanicy.Oczywiście jakaś flaszka - w dzień znów łowienie..Powrót do domu.Wyjmuje z torby jakieś śmieci i nagle.... wypada opakowanie po Dureksach... Haaa... ciche dni dość długo trwały...Ale figlarze jeszcze dłużej mnie unikali...Nie za śmieszne,postaw się na miejscu Twojej żony, co ona musiała czuć w tej chwili . Dobrze że się to tak skończyło bo byś został rozwodnikiem albo denatem.To jest raczej smutne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Za bezpieczny sex pozamałżeński to jeszcze powinien sporo punktów u kobity zebrać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie przesadzam. Zabawne byłoby gdyby złodziej o tym opowiadał. No dobra - pośmiejcie się ze mnie... Zdarzyło się że będąc na rybkach zanocowałem z kolegami na stanicy.Oczywiście jakaś flaszka - w dzień znów łowienie..Powrót do domu.Wyjmuje z torby jakieś śmieci i nagle.... wypada opakowanie po Dureksach... Haaa... ciche dni dość długo trwały...Ale figlarze jeszcze dłużej mnie unikali... A do domu "krokiem cyrkla" nie wracałeś ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wracamy do tematu przewodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) 3D Edytowane 22 Stycznia 2017 przez atb69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A figa z makiem coloumb. Ani Union Jack ani tym bardziej Gwiaździsty Sztandar nie są poniewierane. Mało tego amerykańska narodowa ma szczególne znaczenie dla wszystkich Amerykanów na całym świecie i nikt nie pomyśli nawet żeby napisać na niej Donald dupa ...Dobra koniec bo się robi off.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tja...a na majtkach, butach to co? Wszedzie ???? Co do amerykanskiej demokracji ostatnio takze calkiem ciekawe obrazki docieraja, protesty w formie dewastacji, bo wygral nie ten co trzeba ???? Przychodzi facet do lekarza z wielorybem na sznurku.......???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 O ,wreszcie jest się z czego pośmiać . Z tych naszych dyskusji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Chyba sobie takie coś zmontuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Eee tam będziesz kobitę ganiał, zamontuj sobie takie jak na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi