cristovo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Koledzy, żart to był...odnoszący się nie do polityki, a do nadmiernej prędkości...ewentualnie dla zobrazowania staropolskiego przysłowia - co wolno wojewodzie, to nie tobie...i tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Koledzy, żart to był...odnoszący się nie do polityki, a do nadmiernej prędkości...ewentualnie dla zobrazowania staropolskiego przysłowia - co wolno wojewodzie, to nie tobie...i tak dalej To taki odnoszaczy sie do kina nie do polityki Zobaczymy jak szybko poleci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Żarty, to żarty. A jak ktoś sie wymądrza, jaki to jakiś polityk jest fajny to nie tutaj:-)Żeby w temacie było :-) Tapatalknięte ze srajfona 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Film niestety był taki sobie, kilka lepszych momentów.....za to "Ziemia obiecana".....mistrzostwo wszechświata! To jakaś Nexia? Myślałem, że po Toruniu to nic niżej Maybacha nie jeździ Edytowane 31 Stycznia 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 O powidokach a o kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Będzie dym, ale trudno 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Klasa Zimowe wędkowanie i wiadro ryb http://www.sadistic.pl/zimowe-wedkowanie-vt438654.htm Na czasie Szczupak zamrożony w akcji: Mieli farta https://www.youtube.com/watch?v=S8uSAVbrXyQ&feature=youtu.be&t=38 Edytowane 1 Lutego 2017 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 od 3 minutyhttps://www.youtube.com/watch?v=zangw9MfoIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Rok 2020 dwoje niemieckich policjantów drogówki zatrzymuje samochód do kontroli.Facet daje papiery.Policjant czyta i z uśmiechem do kolegi mówi. Patrz Abdul jakie śmieszne nazwisko: Muller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Stoi zakonnica na szosie i zatrzymuje samochody. Nikt nie chce się zatrzymać i podwieźć siostry. Deszcz, chłód, burza straszliwa. W końcu zatrzymuje się piękna blondyna w czerwonym ferrari i zabiera zakonnicę. Ta szczęśliwa stara się nawiązać rozmowę:— Piękne auto, pewnie ma pani wspaniałą posadę, skoro stać panią na taki wóz.— A nie nie, to mój kochanek mi je kupił— Jak to, nie ma pani męża?— Nie, żyję w wolnych związkach, lepiej na tym wychodzę, np. to futro na tylnym siedzeniu dostałam od innego kochanka. A ta piękna biżuteria?— Ta jest od jeszcze innego. W końcu dojeżdżają do klasztoru, zakonnica wysiada smutna, że jej życie jest takie szare...Około 22 zakonnica zmówiła wieczorny pacierz i kładzie się do łóżka, nagle ktoś cichutko puka: puk, puk— Kto tam?— [szept] To ja ksiądz Antoni A zakonnica na to:W dupę sobie wsadź te swoje bombonierki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Żona do męża:- Jak wygrasz w lotto, to od razu robię sobie naciąganie zmarszczek, botoks i sztuczne cycki. Co ty na to?- A co byś powiedziała, gdybym za tę kasę zrobił tuning naszego Tico?- No co ty? Po co będziesz ładował kasę w starego grata, jak możesz mieć nówkę sztukę?- Cieszę się, że mnie rozumiesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rok 2020 dwoje niemieckich policjantów drogówki zatrzymuje samochód do kontroli.Facet daje papiery.Policjant czyta i z uśmiechem do kolegi mówi. Patrz Abdul jakie śmieszne nazwisko: MullerMoże nawet byłoby zabawne. Ale jakoś nie śmieszy mnie, że "dwoje" policjantów... widać, że każdego śmieszy coś innego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Cygańskie rytmy, cygańskie placki. nie wiem....ED. UWAGA! Dudni echem w głowie. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Może nawet byłoby zabawne. Ale jakoś nie śmieszy mnie, że "dwoje" policjantów... widać, że każdego śmieszy coś innego... A masz coś przeciwko mieszanym parom w patrolach niemieckiej policji? A może uważasz, że niemiecka kobieta nie może mieć na imię Abdul? Ty rasisto, szowinisto i ksenofobie Edytowane 2 Lutego 2017 przez pajhivo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Protokoły milicyjne Zwloki wisialy dobrze wyeksponowane, wkomponowane we framuge drzwi. Dochodzenie bylo utrudnione, bo swinia zostala zjedzona. Podejrzany zrobil duza i mala potrzebe wewnatrz spodni celem unikniecia odpowiedzialnosci. Odstapilem od czynnosci, poniewaz para wymagala pomocy medyczno-seksualnej. Pokropek nie odniosl skutku, denat nadal byl martwy. Na drodze lezal martwy pies, a obok niego prawdopodobnie jego wlasciciel, tez denat. W trakcie interwencji zostałem uderzony miekkim gównem. Przy nietrzezwej znaleziono trzezwe niemowle. Po ogledzinach stwierdzono, ze worek byl pusty, poniewaz byl dziurawy. Poszkodowana zostala kopnieta w siedzaca czesc ciala. Podejrzany nie przyznaje sie do winy z powodow osobistych i swiatopogladowych. Poszkodowany zostal odwieziony do szpitala celem umieszczenia w tamtejszym zakladzie pogrzebowym. Na mojej glowie zbezczeszczono orla z korona. Podkreslam ponownie, ze patrol pieszy nie jest w stanie w zaden sposob skutecznie ujac i zatrzymac uciekajacego samochodu. Ukrywal sie w smietniku, przez co cuchnal tak intensywnie, ze pies sluzbowy sie skrzywil. Patrolujac ulice zauwazylem spokoj. Wlasciciel bil konia az do zdechniecia. Na miejscu zdarzenia spotkalem trzech denatow, z ktorych dwoje dawalo oznaki zycia w postaci przeklenstw, a trzeci byl calkiem niezywy. W lesie zastalismy drzewa, krzaki oraz towary niewiadomego pochodzenia. Byl to pies marki wilczur. Rozpytywany nie widzial poszkodowanej, ani niczego, bo byl niewidomy. Podejrzany bil swoja zone, z ktora mial piecioro dzieci za pomoca sznurka. Dnia ………. o godzinie ………. patrolujac ulice ……… zauwazylismy grupe osobnikow zachowujacych sie podejrzanie. Podeszlismy do nich celem wylegitymowania. Na nasza prosbe o okazanie dokumentow odpowiedzieli „spierdalajcie”, co tez niezwlocznie uczynilismy. W czasie pochodu pierwszomajowego rzucał spojrzenia antypaństwowe. Podejrzany zakopał poszlakę w ogródku. W rowie leżały zwłoki męższyzny – prawdopodobnie trup. Jedna kura łeb urwany – nie żyje,druga kura łeb urwany – nie żyje, trzecia kura chodzi – pełnosprawna (z protokołu oględzin kurnika). Oględziny przeprowadzono w świetle naturalnym, dziennym, temperatura -5 stopni, padająca mżawka, gęsta mgła, widoczość dobra. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ... łzy, czuję łzy cieknące po policzkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Przypomniały mi się raporty z kolizji drogowych kiedyś zacytowane przez W.Mana i K.Materne w programie MDM: "Wiedziałem, że ten staruszek nie przejdzie na drugą stronę ulicy kiedy go puknąłem" "Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony" "Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek" "Przechodzień nie miał żadnego pomysłu, którędy uciekać, więc go przejechałem" Edit:Znalazłem źródło:http://www.kaila.pl/humor/pzu.htm Edytowane 2 Lutego 2017 przez Tomek88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi