Fossegrim Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A masz coś przeciwko mieszanym parom w patrolach niemieckiej policji? A może uważasz, że niemiecka kobieta nie może mieć na imię Abdul? Ty rasisto, szowinisto i ksenofobie Mam coś przeciwko mieszanym parom jednopłciowym... Albo dwoje albo dwóch, nie ma tak, że dwoje policjantów płci męskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mam coś przeciwko mieszanym parom jednopłciowym... Albo dwoje albo dwóch, nie ma tak, że dwoje policjantów płci męskiej... A nie czujesz, że coś Cię w d... gryzie - ironia, sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A nie czujesz, że coś Cię w d... gryzie - ironia, sarkazm Zrozumiałem Twój żart, nie był niestety na tyle wykwintny, żebym mógł nie ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 mieć styl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Cygańskie rytmy, cygańskie placki. nie wiem....ED. UWAGA! Dudni echem w głowie. To zawodowiec jesthttps://youtu.be/2iUGfURqyhs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Z1_VUW6u2MA 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To zawodowiec jesthttps://youtu.be/2iUGfURqyhsOn ryje głowę, połowa Rosji już płacze bo nie mogą przestać słuchać. Czeszący Fryzjer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Masakra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ...od razu wykropkuję zanim mod wypie... wywali mój wpis!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ...od razu wykropkuję zanim mod wypie... wywali mój wpis!!! Jakby mod tego nie zrobił, to sam bym ten wpis uznał za co najmniej niecenzuralny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tylko patrzeć jak ich na festiwal muzyki romskiej do Ciechocinka zaproszą. I razem z Don Vasylem będą zapodawać...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Usmialem sie wchodzac na podany wyzej link, ten tu jest za to powazny - http://m.kwejk.pl/obrazek/2876239/cytaty-polskich-duchownych.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ".......poszukuje osobę na stanowisko przedstawiciela medycznego oraz menadżera ds. spraw handlowo-reprezentacyjnych .Od kandydatów oczekujemy:-inteligentnośći-doświadczenia w sprzedaży-nastawienia na osiąganie wyznaczonych celów......" aż mnie zatkało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ".......poszukuje osobę na stanowisko przedstawiciela medycznego oraz menadżera ds. spraw handlowo-reprezentacyjnych .Od kandydatów oczekujemy:-inteligentnośći-doświadczenia w sprzedaży-nastawienia na osiąganie wyznaczonych celów......" aż mnie zatkałoNormalna rzecz, komuś zabrakło "inteligentnośći" i tyle [emoji24][emoji24][emoji24] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 układ.jpgMendelejew pewnie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Szkoła, nauczycielka pyta klasę:- Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie izestrzelimy jednego z nich, toile zostanie?Do odpowiedzi rwie się Jasiu:- Żaden, pani profesor, na dźwiękstrzału wszystkie odlecą.- Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu,ale podoba mi się twój tokrozumowania...- To teraz ja zadam pani pytanie - mówiJasiu.- Na ławce siedzą trzy kobiety. Każdaz nich je loda. Pierwszadelikatnie oblizuje gałkę, druga ssiego całymi ustami tworząc z lodastożek, a trzecia odgryza jednym ruchempół loda. Która z nich jestmężatką?Pani chwile się zastanawia i pewnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Szkoła, nauczycielka pyta klasę:- Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie izestrzelimy jednego z nich, toile zostanie?Do odpowiedzi rwie się Jasiu:- Żaden, pani profesor, na dźwiękstrzału wszystkie odlecą.- Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu,ale podoba mi się twój tokrozumowania...- To teraz ja zadam pani pytanie - mówiJasiu.- Na ławce siedzą trzy kobiety. Każdaz nich je loda. Pierwszadelikatnie oblizuje gałkę, druga ssiego całymi ustami tworząc z lodastożek, a trzecia odgryza jednym ruchempół loda. Która z nich jestmężatką?Pani chwile się zastanawia i pewnym ...i ? cd nastąpi ?! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi