Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ...i ? cd nastąpi ?! Stopniowanie napięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek.- Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączkę na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) ...i ? cd nastąpi ?! Sorki mój błąd. Szkoła, nauczycielka pyta klasę:- Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie izestrzelimy jednego z nich, toile zostanie?Do odpowiedzi rwie się Jasiu:- Żaden, pani profesor, na dźwiękstrzału wszystkie odlecą.- Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu,ale podoba mi się twój tokrozumowania...- To teraz ja zadam pani pytanie - mówiJasiu.- Na ławce siedzą trzy kobiety. Każdaz nich je loda. Pierwszadelikatnie oblizuje gałkę, druga ssiego całymi ustami tworząc z lodastożek, a trzecia odgryza jednym ruchempół loda. Która z nich jestmężatką?Pani chwile się zastanawia i pewnymgłosem odpowiada:- Wydaje mi się że tą, która ssieloda całymi ustami tworząc stożek.- Poprawna odpowiedź brzmi: ta,która ma obrączka na palcu, alepodoba mi się pani tok rozumowania- Edytowane 4 Lutego 2017 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kawal z broda, na raty, do tego spalony...dobre ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Spotyka się dwóch kolegów i pierwszy mówi do drugiego:-mam złą wiadomość dla Ciebie, -no to opowiadaj mówi drugi,- tak naprawdę to mam dwie złe wiadomości, dodaje pierwszy, -jakoś to udźwignę, o co chodzi?- Słuchaj ktoś NAM puka Twoją żonę! :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Spotykają się dwie przyjaciółki. - Wiesz, mój mąż miał straszny wypadek! Jest trzystu procentowym impotentem! - mówi jedna.- Kochana, nie przesadzaj. Można być co najwyżej stuprocentowym - odpowiada druga.- Nie, nie! Wiem, co mówię! Stuprocentowym, to on był już przed wypadkiem, a teraz spadł z drabiny, połamał sobie wszystkie palce, a do tego dogryzł język! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Przychodzi pacjent do lekarza i mówi: - Panie doktorze na czole, po środku zaczyna mi wyrastać guz. Lekarz obadał i nie przepisując lekarstw, ani maści stwierdził, aby dużo czytał i przyszedł do kontroli za miesiąc.Takich wizyt kontrolnych odbyło się kilka. Za każdym razem guz był coraz większy a lekarz jedynie zalecał czytanie i następną wizytę kontrolną.Pacjent z każdą wizytą był coraz bardziej zaniepokojony rosnącym guzem. Przy ostatniej wizycie lekarz zalecił, aby już nawet czytał 23 godziny na dobę.W końcu, przy kolejnej wizycie, znerwicowany pacjent mówi: - Panie doktorze ten guz jest już tak duży, że kształtem i rozmiarem przypomina sporego męskiego członka. Już dłużej nie wytrzymam. Lekarz stwierdził: - Przecież mówiłem, aby pan dużo czytał, bo jak panu jaja wyrosną, to już pan nic nie przeczyta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Stare ale fajne i na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Gdzie cuś takiego kupić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 O kurde, mam identyczną Konice, nawet sorter ten sam. Muszę spróbować czy da radę albo zaktualizować firmware.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W końcu bajka dla wędkarzy Jest moc !!! Niestety nie ma oryginalnej muzyki...bo to wersja na kraje arabskie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) oj tam,oj tam i wkurzyłeś mnie ---- oby Ci sie w nocy przyśniła : Edytowane 5 Lutego 2017 przez inter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dobry makijaż, fryzura oraz dobrana bielizna...i byście się chłopaki zachwycali w "pięknych widokach"! A co do żartów z polityków, trza się śmiać z wszystkich jak leci, bez względu na polityczne sympatie...tylko jakie do cholery można mieć u nas polityczne sympatie??? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nasze polityczne sympatie nazywają się antypatie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Ładny unik Hurra Edytowane 6 Lutego 2017 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Zima na całego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 ciąg dalszy...głosem mówi:Jasiu! Do dyrektora!Jasiu stojac w drzwiach z ręką na klamce, mówi- Proszę pani - najłatwiej po obrączce. A to, co pani chodzi po głowie, to są obsesje seksualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi