coloumb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Kazik juz to wyspiewal, ale szokuje bezustannie - http://m.demotywatory.pl/4739581 A to tez na czasie - http://m.demotywatory.pl/4740904 Edytowane 9 Lutego 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Marcin, ale weź przybliż mi (jestem bardzo ciekawy- może nie tylko ja...) tak sobie przeglądasz internet w poszukiwaniu najnowszych trendów w modzie czy jak...? Proszę bardzo ! Owszem interesuję się, ale klasyczną modą męską choć sam najczęściej chodzę dżinsach - polecam np blog http://www.szarmant.pl/ Te wgibasy modowe podesłała mi strona fejsbukowa "Kretynika Potyliczna" ktora kiedys tam polubiłlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Co to k.pi.pi. ma być?????Lepiej tutaj niż w wątku "piękne widoki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Miodzio... https://www.dailymotion.com/video/x2zue8p_pszczoly-w-windzie_fun 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Masakra .https://www.youtube.com/watch?v=5JVr9Lcklb0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Masakra .Na co oni łowią/szarpią ?? Edytowane 10 Lutego 2017 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Haki na 100% bezzadziorowe, ale jakie blanki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tak upadają cywilizacje.... W szczycie swojej chwaly 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W szczycie swojej chwaly Tak jak starożytny Rzym... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Bx1vOZkHs1g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tak wygląda szybkościowe łowienie monstrualnych "uklejek", wędkami z tonkinowych IM15 blanków .Szczyt chwały, hmmmmm, wyżej wejdziesz, z większym hukiem spadniesz! Ale jak to często bywa pycha kroczy przed upadkiem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To łowienie tuńczyków na "muchę", filmik z większą ilością szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dodam tylko ze to jest ekologiczne lowienie. I jak ktos zjada tunczyka, to powinien wlasnie kupowac takiego z zaznaczeniem ze jest zlowiony na 'wedke' (pole and line)Takie lowienie:- daje zatrudnienie lokalnej spolecznosci, a nie tylko napycha brzuchy jakiejsc tam korporacji - nie niszczy dna morskiego, co robia wielkie tralowce ciagnace kilometry sieci- nie lapia sie inne gatunki ryb lub ssakow (delfiny itd) jak to ma miejsce przy tralowaniu sieciami.itd Tzw racjonalna gospodarka rybacka w pozytywnym znaczeniu tego wyrazenia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zdziwienie?Oburzenie? Przecież nasze poczciwe karpie w podobny sposób są traktowane.Że nie wspomnę o drobiu,czy świnkach. To nasz pokarm i tak będzie.No chyba,że przestawimy nasze jadłospisy na pokarm roślinny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zdziwienie?Oburzenie? Przecież nasze poczciwe karpie w podobny sposób są traktowane.Że nie wspomnę o drobiu,czy świnkach. To nasz pokarm i tak będzie.No chyba,że przestawimy nasze jadłospisy na pokarm roślinny... Nie widziałem tu żadnego zdania oburzenia. A zdziwienie i owszem, może komuś się udzieliło. Ten pierwszy filmik (lub bardzo podobny), widziałem kilkanaście lat temu w telewizji, rzeczywiście technika budziła lekkie zdziwienie. Piszę lekkie, gdyż w tamtych czasach powszechne było łowienie uklei na zawodach w tempie 4-5 ryb na minutę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Skądś znam gościa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modełator Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Skoro takie tutaj zwyczaje ... (...)Link usunąłem. To nie nasze zwyczaje i mydła podawać nie zamierzam. Edytowane 10 Lutego 2017 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Na 100% tutaj nie ma takich zwyczajów ... to jakieś pojedyncze wybryki od których należy odchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modełator Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Skoro takie tutaj zwyczaje ... (...)Link usunąłem. To nie nasze zwyczaje i mydła podawać nie zamierzam. Tylko sprawdzałem, kto cenzuruje i się nie przedstawia, nie wiedziałem, że akurat trafię w 10, znaczy w Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 http://www.hopaj.pl/133796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tylko sprawdzałem, kto cenzuruje i się nie przedstawia, nie wiedziałem, że akurat trafię w 10, znaczy w Janusza Wybrałeś dziwną formę testowania forum. Nawet nie musiałem zgłaszać tego mydła bo i tak wiedziałem, ze wyleci w pi...u.Ale i tak masz sukces...Janusz potraktował cie wyjątkowo delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modełator Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Mówisz, że mógłby rzucić mydełko ? Spoko, znam go od lat, wiem, że on nie z takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi