DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 https://pomagam.pl/py1stgtpSzybko, sprawnie i bez grzechu jak to powiedziała zakonnica wychodząc z krzaków. Poszło parę złotych do młodego i innych też zachęcam, charakterny gość. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Chłopak imponuje ... poszło Zróbmy mu niespodziankę, niedługo Dzień Dziecka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Chłopak imponuje ... poszło Zróbmy mu niespodziankę, niedługo Dzień Dziecka Może lepiej zbiórka na karetkę dla CZD bo z tego co wiem to im brakuje a zapewne uratowała by wiele dzieci,pokazali w telewizji ,że w tym samym czasie gdy uzbierano 150 tys na samochód dla goscia z kolizji premierw tym czasie na w/w karetkę uzbierano 1400pln... żałosnedanie takiemu małolatowi od tych dzieci znacznej kwoty nie jest zbyt mądre ktoś powinien tym zarządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) :clappinghands: Edytowane 3 Marca 2017 przez Raffaello 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Może lepiej zbiórka na karetkę dla CZD bo z tego co wiem to im brakuje a zapewne uratowała by wiele dzieci,pokazali w telewizji ,że w tym samym czasie gdy uzbierano 150 tys na samochód dla goscia z kolizji premierw tym czasie na w/w karetkę uzbierano 1400pln... żałosnedanie takiemu małolatowi od tych dzieci znacznej kwoty nie jest zbyt mądre ktoś powinien tym zarządzaćJa nie potrafię klasyfikować komu bardziej i na co się należy. Często działem emocjonalnie i robię to co mi serce podpowie. A wymieniać możemy setki i tysiące firm i ludzi, którym należało by pomóc ... damy radę?Osobiście "mam" pewna fundację, którą wspomagam dość regularnie na tyle na ile mogę.A tak poza wszystkim, chyba ten temat należało by przenieść gdzieś indziej bo tutaj jest nawet trochę niezręcznie a na pewno nie śmiesznie. Edytowane 3 Marca 2017 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Zdzisław Okoń 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 przecież to prosty zabieg marketindowy trzeba zrobić dużo szumu w ogłoszeniu najlepiej nie dac zdjęci życzliwi szybko się znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Zdzisław Okoń Fajne, ale nie wiem dlaczego mam wrażenie że Ździsław skończy jako zagryzka Ździśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Warte obejrzenia - rosyjski rybak wrzuca zdjęcia potworów z głębin:https://www.instagram.com/rfedortsov_official_account/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Zebranie partyjne. Wstaje jeden z aktywistów:- Nazywam się Walczak, walczyłem - walczę i będę walczył!!!Nagle zrywa się drugi:- Nazywam się Pieprz...- Siadajcie towarzyszu, siadajcie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Prezesa nie ruszać zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Grubo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Niezła synchronizacja kamery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dobry podryw... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Takie tam ze wschodu https://youtu.be/DDBS9yj7aMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Tu w normalnym rozmiarzehttps://www.qler.pl/z-pamietnika-zonatego-mezczyzny/ Edytowane 5 Marca 2017 przez seiken 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Post niezgodny z regulaminem! 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Edytowane 6 Marca 2017 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi