Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopak imponuje ... poszło :)

Zróbmy mu niespodziankę, niedługo Dzień Dziecka :)

Może lepiej zbiórka na karetkę dla CZD bo z tego co wiem to im brakuje a zapewne uratowała by wiele dzieci,

pokazali w telewizji ,że w tym samym czasie gdy uzbierano 150 tys na samochód dla goscia z kolizji premier

w tym czasie na w/w karetkę uzbierano 1400pln... żałosne

danie takiemu małolatowi od tych dzieci znacznej kwoty nie jest zbyt mądre ktoś powinien tym zarządzać

Może lepiej zbiórka na karetkę dla CZD bo z tego co wiem to im brakuje a zapewne uratowała by wiele dzieci,

pokazali w telewizji ,że w tym samym czasie gdy uzbierano 150 tys na samochód dla goscia z kolizji premier

w tym czasie na w/w karetkę uzbierano 1400pln... żałosne

danie takiemu małolatowi od tych dzieci znacznej kwoty nie jest zbyt mądre ktoś powinien tym zarządzać

Ja nie potrafię klasyfikować komu bardziej i na co się należy. Często działem emocjonalnie i robię to co mi serce podpowie. A wymieniać możemy setki i tysiące firm i ludzi, którym należało by pomóc ... damy radę?

Osobiście "mam" pewna fundację, którą wspomagam dość regularnie na tyle na ile mogę.

A tak poza wszystkim, chyba ten temat należało by przenieść gdzieś indziej bo tutaj jest nawet trochę niezręcznie a na pewno nie śmiesznie.

Edytowane przez BOB1
  • Like 5

Post niezgodny z regulaminem!

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej.

Edytowane przez Kacper.K