Prawie30 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 to masz jakieś specyficzne poczucie humoru jakoś nic tam śmiesznego nie widziałem ale ok może kogoś jeszcze to rozsmieszyTo z Ciebie musi być straszny wesołek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Mnie też nie rozśmieszyło, ale dlatego, że oglądałem poprzednią wersję ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 To z Ciebie musi być straszny wesołek Nie wiem moze coś ze mną nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Spokojnie, ze mną także Momenty są...zatwardziali nokillowcy będą musieli oczy przymykać - http://www.cda.pl/video/537926db Może to nie jest najlepsze miejsce, ale materiał i poważniejszy, i śmieszniejszy, i wartościowszy od reklamy lodówki Edytowane 7 Marca 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Nie wiem moze coś ze mną nie tak Mnie to nawet zasmuciło także nie popadaj w depresję, jest jeszcze Krzyś- stworzymy grupę wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) https://youtu.be/IPi2avth3DQ Edytowane 7 Marca 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ruskie to maja fantazje https://www.youtube.com/watch?v=EWrUc0ctVBk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 najszybszy make - up 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 "Na super jachcie, który delikatnie kołysze się na oceanie łez Twoich wrogów"Piękne, prawdziwa sztuka :clappinghands: :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ePjAlVIYfTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 I Zapomniany diabeł i Igraszki z diabłem to Sztuki przez duże S. że tak powiem. Gra na najwyższym poziomie. Warto wracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 nie wiem czy nie było 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Wspaniały "duet" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Prawda? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 9 Marca 2017 przez cristovo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi