MarasR Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Spotyka się na basenie trzech oldbojów: Steve, Mike i John. Po krótkiej sesji pływackiej wszyscy trzej stoją pod prysznicem, nadzy jak ich Bozia stworzyła.Nagle dzwoni komóra. Krótka chwila konsternacji i Mike sięga nagle w okolice pachy i wyciąga komórę: "Halo... tak, tak, to ja... no... no to pa". Pozostali zdziwieni pytają:- Ej, stary, skąd ty wytrzasnąłeś tę komórę?- A, wiecie, jak mi rok temu wszczepiali bajpasy, to poprosiłem lekarza, żeby mi tu taką fałdkę pod pachą zrobił i sobie tam nosze komórę, gdy idę na basen albo na plażę.Po chwili znowu dzwoni komóra. Na to drugi oldboj-Steve sięga w okolice biodra i wyciąga komórę: "Halo... dobra, będę o dziewiątej... cześć".Mike i John patrzą zdziwieni. Steve tłumaczy: - Wiecie, gdy mi w tamtym roku wstawiali sztuczny staw biodrowy, to poprosiłem lekarza, żeby mi taką fałdkę na biodrze zrobił i sobie tam nosze komórę, gdy idę na basen albo na plażę.John, lekko zdołowany, myśli: "Kurcze, oni maja takie fajne bajery, a ja co?" Pogonił do kibla, urwał kawałek papieru i wetknął sobie między pośladki. Wraca, a tamtych dwóch woła:- Hej, John, jakiś papier ci z tyłka wystaje!A John: - O, znowu jakiś fax przyszedł... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W głębinach jednego z jezior w Alabamie znaleziono ciało Murzyna. Było całkowicie oplecione łańcuchami. Miejscowy dziennikarz pyta szeryfa: - Co Pan myśli o tej sprawie? - Myślę, że to typowe dla czarnuchów z naszej okolicy. - Chciał przepłynąć jezioro, ukradłszy więcej łańcuchów niż mógł unieść. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W głębinach jednego z jezior w Alabamie znaleziono ciało Murzyna. Miało 6 dziur po kulach.Miejscowy dziennikarz pyta szeryfa: - Co Pan myśli o tej sprawie? - Tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie no qwa nie wierzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 a podpis gdzie? taki dumny z niego patriota a o podpisie nie pamiętał... musi bardzo wzburzony był ...... echhh lobotomia i podwójny fenactil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Podpis jest zakryty, tak mniemam, coby nie podpaść pod jakiś paragraf.Jakieś upublicznianie danych, albo coś podobnego.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) A mnie razi, gdy taki najprawdziwszy z rodaków, pisze taką polszczyzną... Proszę o "jaknajszybsze" poprawienie błędów (jeśli chce Pan być na naszym podwórku ) O! Członkowie bloku- tego nie znałem Edytowane 23 Marca 2017 przez Fossegrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 a podpis gdzie? taki dumny z niego patriota a o podpisie nie pamiętał... musi bardzo wzburzony był ...... echhh lobotomia i podwójny fenactil Bo to pewnie patriota z wyborczej Trzeba tworzyc dobre tematy na sensacyjne materialy, so sprzedaz leci leci w dol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 No to i ja zapodam Gajosa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie no qwa nie wierzę Bo do takiego auta należy dołączyć lufę, wycelować w okno sąsiadki patriotki ... wtedy zamknie mordę. Ale jaja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ten list to świadectwo intelektualne jego autora , który pewnie jeszcze kilka lat temu śmigał z komórą siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=D2xcukDldig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 -Niepotrzebnie kręcisz nosem.Ten bigos jest całkiem dobry. -Może i jest dobry, alewiększość ludzi bierze popcorndo kina. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wiosna, wiosna a zimno jak cholera, może dlatego, że jeszcze nie było w tym roku: Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła:- Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia!- Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego.- No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! Rybka nie kryła zdziwienia.- Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek.- Zgoda! Odrzekła złota rybka.Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi