BOB1 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Byłem dzisiaj opłacić składki PZW (okręg mazowiecki) Kurwa! ale się obśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Byłem dzisiaj opłacić składki PZW (okręg mazowiecki) Kurwa! ale się obśmiałem Ja się uśmiałem w zeszłym tygodniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Bob, a mi się na płacz zebrało... urwensyny z Twardej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wytrzymaj, bądź Twardy ... nie dawaj powodów do radości s ...synom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Bo na Twardej trzeba być Twardym... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Byłem dzisiaj opłacić składki PZW (okręg mazowiecki) Kurwa! ale się obśmiałem Ale że co takiego się stało? Bo od paru lat nie bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 mądrego dobrze posłuchać 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2017 przez coma 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 W barze siedzi czterech policjantów: Niemiec, Francuz, Anglik i Polak. Pierwszy przechwałki zaczyna Anglik:- My w Królestwie po ostatnich zamachach usprawniliśmy system monitoringu. Teraz mamy kamery na każdym budynku, na każdym rogu. Jak terrorysta zacznie strzelać - policja natychmiast zareaguje. Natychmiast!Na to Francuz:- My powołujemy już pod broń dodatkowe 50 tysięcy żołnierzy i policjantów i postawimy ich na każdym rogu w pobliżu wolnych miejsc. Nie będą musieli dojeżdżać, będą na miejscu i od razu ich zastrzelą!Na to Niemiec:- Ech, biedaki... Nas stać na to, żeby kupić całą armię dronów z kamerami monitoringu i jeszcze powołać 100 tysięcy mundurowych.Po chwili ciszy wszyscy patrzą z wyczekiwaniem na Polaka. Ten dopił piwo, otarł wąsy i ze spokojem mówi:- A my nie mamy terrorystów. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xaV_gPpnAjI 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 ..... i tak se złapał za kijki? No tak. Bez kijków to co najwyżej poskakać by mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 http://www.youtube.com/watch?v=R3h8v9svxsE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Raz sie tak wj....ałem.... Bolało ;-( Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kolega tak wpadł. Zaliczył otwarte złamanie kości udowej. Ja natomiast wbrew bhb na otwartym kanale stawałem okrakiem przed autem, minąłem nogą i poleciałem. Odruchowo ratowałem się łapiąc za pas przedni ale tylko jedną ręką, zrobiłem wahadło i plecami przywalilem w krawędź kanału. Efekt to peknietey kręg i problemy do końca życia. Gdybym wpadł jak do studni to może nic by nie było. Także uważajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 nie wiem czy było , a nie bede przecież sześciuset stron sprawdzał .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) nie wiem czy było , a nie bede przecież sześciuset stron sprawdzał .. A jeden post wyżej byś mógł sprawdzić ?[emoji3] Tapatalknięte z komórki Edytowane 31 Marca 2017 przez Dano^ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) DOBRY MARKETING NIE JEST ZŁY Edytowane 31 Marca 2017 przez Delbanka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Dano^ mógłbym ale obrazek Del Toro jest nieczytelny (jakiś error) i nie widże go ani nie mogę otworzyć..myślisz że aż tak bym był sarkastyczno-ironiczno-bezczelny? Edytowane 31 Marca 2017 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) To może mała rehabilitacja:Poszedł gościu na ryby, siedzi , zmieniaprzynęty i nic. A obok lokals ciągnie rybę za rybą: karpie, lechy, sumy..W końcu nie wytrzymuje i pyta: Panie na co Pan łowisz? każdy gatunek wyjeżdzai to sztuki medalowe..Miejscowy długo się opiera , ale w końcu przyznał w wielkiej tajemnicy, że na tabletki na syfilis...Koleś poleciał do najbliższej Apteki i od progu drze się na całe gardło: Dzień dobry!są tabletki na syfilis !!!??cała kolejka oczywiście lampi się na niego z politowaniem, a Pani Magister: są, a co Pan tak krzyczy, złapał Pan?- Jeszcze nie , ale znam świetne miejsce !! Edytowane 31 Marca 2017 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 nie wiem czy było ale dzisiaj 1 kwietnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) zayebiste edit:coś pieprzyłem bo miał być cytat Kolegi coma a tu nie widać że cytuję Jego post Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez turkucpodjadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dzwonek do drzwi. Za drzwiamidziecko:- Dzień dobry, pani.-A, to ty, Piotrusiu. Co się stało?- Tata mnie przysłał, bo dłubie przymotorze i nie może sobie dać rady sam.- Stary, rusz się i idź pomóż sąsiadowi.- Tata jeszcze mówił, Żeby pan sąsiadwziął taki specjalny klucz, bo tata niema w garażu.- A jaki?- Szklaną pięćdziesiątkę... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi