Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

W barze siedzi czterech policjantów: Niemiec, Francuz, Anglik i Polak. Pierwszy przechwałki zaczyna Anglik:
- My w Królestwie po ostatnich zamachach usprawniliśmy system monitoringu. Teraz mamy kamery na każdym budynku, na każdym rogu. Jak terrorysta zacznie strzelać - policja natychmiast zareaguje. Natychmiast!
Na to Francuz:
- My powołujemy już pod broń dodatkowe 50 tysięcy żołnierzy i policjantów i postawimy ich na każdym rogu w pobliżu wolnych miejsc. Nie będą musieli dojeżdżać, będą na miejscu i od razu ich zastrzelą!
Na to Niemiec:
- Ech, biedaki... Nas stać na to, żeby kupić całą armię dronów z kamerami monitoringu i jeszcze powołać 100 tysięcy mundurowych.
Po chwili ciszy wszyscy patrzą z wyczekiwaniem na Polaka. Ten dopił piwo, otarł wąsy i ze spokojem mówi:
- A my nie mamy terrorystów.

• Like 21

Kolega tak wpadł. Zaliczył otwarte złamanie kości udowej. Ja natomiast wbrew bhb na otwartym kanale stawałem okrakiem przed autem, minąłem nogą i poleciałem. Odruchowo ratowałem się łapiąc za pas przedni ale tylko jedną ręką, zrobiłem wahadło i plecami przywalilem w krawędź kanału. Efekt to peknietey kręg i problemy do końca życia. Gdybym wpadł jak do studni to może nic by nie było. Także uważajcie.

To może mała rehabilitacja:
Poszedł gościu na ryby, siedzi , zmieniaprzynęty i nic. A obok lokals ciągnie rybę za rybą: karpie, lechy, sumy..
W końcu nie wytrzymuje i pyta: Panie na co Pan łowisz? każdy gatunek wyjeżdzai to sztuki medalowe..
Miejscowy długo się opiera , ale w końcu przyznał w wielkiej tajemnicy, że na tabletki na syfilis...
Koleś poleciał do najbliższej Apteki i od progu drze się na całe gardło: Dzień dobry!są tabletki na syfilis !!!??
cała kolejka oczywiście lampi się na niego z politowaniem, a Pani Magister: są, a co Pan tak krzyczy, złapał Pan?
- Jeszcze nie , ale znam świetne miejsce !!

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 7

Dzwonek do drzwi. Za drzwiami

dziecko:

- Dzień dobry, pani.

-A, to ty, Piotrusiu. Co się stało?

- Tata mnie przysłał, bo dłubie przy

motorze i nie może sobie dać rady sam.

- Stary, rusz się i idź pomóż sąsiadowi.

- Tata jeszcze mówił, Żeby pan sąsiad

wziął taki specjalny klucz, bo tata nie

ma w garażu.

- A jaki?

- Szklaną pięćdziesiątkę...

• Like 9