Tomrusz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Tomrusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Węgierskie powiedzenie: jedno piwo, to nie piwo. Dwa piwa to pół piwa. Cztery piwa to jedno piwo. Ale - jedno piwo to nie piwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 skoro dziś Dzień Ojca.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kilka dni temu, to i ja miałem stan przed zawałowy A było to tak, wyjazd na fiszki, standardowo na miejscu po uzbrojeniu się zamykam samochód z kluczyka ( pilot się popsuł ) i kluczyki wkładam do bocznej małej kieszonki w kamizelce zapinanej na suwak. Po skończonym łowieniu, będąc już w pobliżu samochodu sięgam do kieszonki po kluczyki, a tam zamek odsunięty i kluczyków nie ma! pierwsze moje słowa na głos to : O Qu...a! a przed oczami przelatuje mi obraz mojej dzisiejszej wędrówki, chaszcze trawy i pokrzywy ! podchodzę pod samochód i padają moje drugie słowa obrażające Pana Boga, i nie wieżę w to co widzę, kluczyki są w drzwiach ! dziś się śmieje z tego, ale w tedy to serio chyba miałem stan przed zawałowy dodam, że nie był to tylko 1 kluczyk do samochodu a splot kilku ważnych kluczy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Kilka dni temu, to i ja miałem stan przed zawałowy A było to tak, wyjazd na fiszki, standardowo na miejscu po uzbrojeniu się zamykam samochód z kluczyka ( pilot się popsuł ) i kluczyki wkładam do bocznej małej kieszonki w kamizelce zapinanej na suwak. Po skończonym łowieniu, będąc już w pobliżu samochodu sięgam do kieszonki po kluczyki, a tam zamek odsunięty i kluczyków nie ma! pierwsze moje słowa na głos to : O Qu...a! a przed oczami przelatuje mi obraz mojej dzisiejszej wędrówki, chaszcze trawy i pokrzywy ! podchodzę pod samochód i padają moje drugie słowa obrażające Pana Boga, i nie wieżę w to co widzę, kluczyki są w drzwiach ! dziś się śmieje z tego, ale w tedy to serio chyba miałem stan przed zawałowy dodam, że nie był to tylko 1 kluczyk do samochodu a splot kilku ważnych kluczy. a ja miałem tak... zgubiłem komórkę na rybach - wtedy tak myślałem. O pierwszej w nocy postanowiłem, że wrócę do domu (40km) po drugi tel., będę chodził po miejscach gdzie byłem,w międzyczasie dzwoniąc i nasłuchując zguby. Kilka godzin tak latałem. a i przygodę jedną miałem, jakiś koleś mający domek nad bugiem, widząc światła tel. wziął mnie za złodzieja i z bejsbolem atak przeprowadził... wróciłem do domu taki zmęczony.... ale ta historia ma szczęśliwy finał bo tel znalazł się. Był w woderach, pech chciał, że gdy poleciałem po tel(za pierwszym razem) zabrałem z samochodu wodery i zostawiłem je w garażu. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez tibhar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 http://www.sadistic.pl/ryba-karp-vt451807.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Takie tam o naszym hobby 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 http://m.demotywatory.pl/4778708 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To się nazywa stopa wielbłądzia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 TAK!I jest jeszcze ciąg dalszy.-Tego poproszę 2 plasterki-Tego półtora-Tego 2- ....albo nie.... dołóż jeszcze kochana po półtora plasterka tego i tego, tamto odłóż bo Zosia ma przyjść a nie lubi...- .... i może jeszcze tamtego 3 plasterki i to wszystko- .... albo nie, jeszcze tamtego 4 plasterki i koniec- albo.... może jeszcze...... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ile ja razy w myslach naklalem takie baby!!! Niemożliwe są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Było to wieeeeele lat temu, kiedy w sklepach na prawdę było niewiele i wszystko było zdobyczą.Stoję ja sobie w kolejce po karpia Świątecznego. Sklep to namiot przy ulicy, kolejka w ch...j albo jeszcze dalej, mróz jak cholera.Już docieram do mety. Przede mną jeszcze tylko dwóch zawodników ale niestety ta baba właśnie wybiera karpika.Sprzedawca sinymi rękami wyławia dla niej kolejna sztukę z wanny o konstrukcji: rama sosnowa i brezent...- a ten?- nie, ten za duży-a ten?- nie ten za mały-a TEN!- nie, ten ma za dużo łusek-A TEN!!!!!!no nie -a ten czemu nie?!- boooo???, ten ma jakiś taki wyraz pyszczkaW ty momencie, facet stojący za mną odzywa się teatralnym szeptem (tak, że go cała kolejka słyszała)- jak bym cię wpi ... lił do tej wanny to też byś miała taki wyraz pyszczka...(oparte na faktach ) Edytowane 26 Czerwca 2017 przez BOB1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Całkiem świeża sytuacja. Jakiś dzień przed świętem. Kolejka w piekarni w ch... 30 minut stania (czasu na różnego rodzaju rozmyślania, pomysły idee...). Dochodzi taka starowinka do kolejki i mówi:- Niech ja się zastanowię co by tu wziąć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi