cristovo Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 https://youtu.be/_yFimxxJ9p4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Sentencja na dzis : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 https://youtu.be/dOPYWmQJpgg?t=13m14s Całość dobra ale ten moment świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 My tu smiechy chichy, a tu powazna sprawa. Nasza gwiazda aktorstwa, Malajkat, jest podobno tak biedny, że jak przechodzi obok stawu to mu kaczki chleb rzucają. Nie badz sknera, pomagaj! #dajmalajkatowi :lol: :lol: Malajkat dojada zimą z paśników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Sprawdzałem - nie działa na polskie komary - wychlał całą wódę, odleciał zygzakiem i na drugi dzień wrócił z kumplami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Już to widzę, że Polak tak zmarnuje wódkę. Wolałbym żeby mnie pogryzły a wódkę wypić sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Już to widzę, że Polak tak zmarnuje wódkę. Wolałbym żeby mnie pogryzły a wódkę wypić sam A potem i tak by wyssał z krwią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale wole "oddać" wódkę przez krew niż bezpośrednio. Kurde wychodzę na niezłego pijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mocno nawalonych komary nie ruszają, a jeśli już, to nawalony i tak nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mocno nawalonych komary nie ruszają, a jeśli już, to nawalony i tak nie czuje Pieprzyć ultrathon, od dzisiaj daję w palnik przed wyjściem na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Już wiem dla czego właściwie nie gryzą mnie jak jestem na rybach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Na komary najlepsze browary .... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) ...trafione w punkt! Przed chwilą powiedzieli, że nadchodzi od Piaseczna! Piaseczno ma fart! Zazdraszczam (co z poj...ne słowo!) Edytowane 5 Lipca 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 I jest, jest, jest! Teraz pojedzie na luzaku "bestią" przez wyczyszczone ulice do hotelu.A jak taki cwany i mocarny, niech weźmie Taxi przed lotniskiem i o 17-tej przejedzie do centrum Warszawy. Przewieźli by go w godzinę trzydzieści i po takich stawkach za kilometr, że by się nie wypłacił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Relacje jakby sam papież lądował. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Wszyskie człowieki czkają na trampa, a ja na Melanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Relacje jakby sam papież lądował. .Ale ziemi nie ucałuje ... chyba że sie potknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Wszyskie człowieki czkają na trampa, a ja na Melanie ...ja na Iwankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale ziemi nie ucałuje ... chyba że sie potknie? O pany, ja czekałem na Melanie, a tu Ivanka jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ...ja na Iwankę Spójrz kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie mogę. Nie odrywam wzroku od telewizora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie mogę. Nie odrywam wzroku od telewizora! Piszesz bez spoglądania na klawiaturę to zastosuj ten chłit do przeglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie kombinuj, tylko skup się! może w tłumie wiwatujących na cześć ... wypatrzysz moja pilotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi