SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie kombinuj, tylko skup się! może w tłumie wiwatujących na cześć ... wypatrzysz moja pilotkę? Robiłeś za pilota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) I zajechali do hotelu. Czyli właściwie okno w okno z moim miejscem pracy. Efektem końcowym jest to, że jutro autko zostawiam pod domem i do roboty w PKiN jadę autobusem komunikacji miejskiej ... nie lubię go! (nie dotyczy to Iwanki ) Edytowane 5 Lipca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Jakiś fioot politolog w zetce powiedział, że przyleciał do nas tylko po to, żeby się przespać przed spotkaniem z Putinem Edytowane 5 Lipca 2017 przez DonPablo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) A to fiut! Powinien powiedzieć, że przyjechał aby przespać się u nas z Melanią przed ... Edytowane 5 Lipca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Amerykanski prezydent obiecal zniesc wizy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Amerykanski prezydent obiecal zniesc wizy.Ale przed wyborami. Wtedy jeszcze nie wiedział że ma tyle w temacie do powiedzenia co Żyd w okupację . Kongres może ale Kongres do Polski nie przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie kombinuj, tylko skup się! może w tłumie wiwatujących na cześć ... wypatrzysz moja pilotkę?Kiedyś też chodziliśmy na Żwirki witać przywódców wolnego świata -Breżniew, Żiwkow, Honecker. Szło się bo przynajmniej lekcji nie było a szkoła była jedną z bliższych do trasy przejazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Piątunio zaczął się dobrze Edytowane 7 Lipca 2017 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nieźle. Trzy kobiety za kółkiem https://www.youtube.com/watch?v=ldH0eyC_Brk Edytowane 7 Lipca 2017 przez coma 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Koleżanka z pracy mi przysłała ... na uspokojenie moich skołatanych nerwów https://www.youtube.com/watch?v=Xam1EzUld_4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 https://www.cda.pl/video/147403677?o=top&k=miesiac&page=1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Koleżanka z pracy mi przysłała ... na uspokojenie moich skołatanych nerwów https://www.youtube.com/watch?v=Xam1EzUld_4Co to za film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Prosze, takie DHL w Hamburgu, a u nas jak zwykle zascianek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Co to za film?Chyba to nie jest scena z jakiegoś filmu tylko "utwór " samodzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Chyba to nie jest scena z jakiegoś filmu tylko "utwór " samodzielnyZ filmu lub serialu ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakiego.... Chyba "Krew z krwi"- tytuł akurat w tematyce urywka Edytowane 7 Lipca 2017 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mieliście kiedyś taki problem? (pytanie do panów bo panie również są między nami)Ja mam rozwiązanie:Jestem w markecie. Dzwonię do żony- kochanie jestem tu i tu. Coś potrzebujesz?- kup mi podpaski- Co? jakie podpaski?- No tej firmy, ze skrzydełkami i takie cztery kropelki a opakowanie w kolorze ....-Zaraz, moment, STOP!!! przyślij mi to SMS!Po odebraniu SMS, wchodzę do sklepu i maszeruję do najładniejszej dziewczyny z obsługi sali. Pokazuję otwarty SMS:- poproszę to W odpowiedzi promienny uśmiech i obsługa ful serwis z odprowadzeniem do kasy, co bym się nie zagubił (oczywiście życzenie miłego dnia ... na rybach. Bo po co siedzieć w takiej sytuacji w domu?! ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Sytuacja z życia wzięta:Koleżanka robiła ostatnio kurs na prawo jazdy. Podczas jednej z jazd po mieście osoba szkoląca powiedziała:-Proszę o zaparkowanie za zielonym samochodem (przyp. teraz wszystkie parkowania wykonuje się na parkingach a nie na placu).Na co moja koleżanka wcale nie zareagowała i pojechała dalej.-Dlaczego pani się nie zatrzymała?Cisza.-Pytam dlaczego pani się nie zatrzymała?-Bo tam nie było zielonego samochodu tylko turkusowy.Mina kolesie podobno bezcenna. A tu nazwa jednego z kolorów z listy kolorów Wikipedii: szkarłatny żołądź #AD1111 173 17 17 ciemnoczerwony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Sytuacja z życia wzięta:Koleżanka robiła ostatnio kurs na prawo jazdy. Podczas jednej z jazd po mieście osoba szkoląca powiedziała:-Proszę o zaparkowanie za zielonym samochodem (przyp. teraz wszystkie parkowania wykonuje się na parkingach a nie na placu).Na co moja koleżanka wcale nie zareagowała i pojechała dalej.-Dlaczego pani się nie zatrzymała?Cisza.-Pytam dlaczego pani się nie zatrzymała?-Bo tam nie było zielonego samochodu tylko turkusowy.Mina kolesie podobno bezcenna. A tu nazwa jednego z kolorów z listy kolorów Wikipedii: szkarłatny żołądź #AD1111 173 17 17 ciemnoczerwony Następna propozycja to koperkowy róż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi