Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

I zajechali do hotelu. Czyli właściwie okno w okno z moim miejscem pracy. Efektem końcowym jest to, że jutro autko zostawiam pod domem i do roboty w PKiN jadę autobusem komunikacji miejskiej ... nie lubię go! (nie dotyczy to Iwanki :) )

Edytowane przez BOB1

Nie kombinuj, tylko skup się! może w tłumie wiwatujących na cześć ... wypatrzysz moja pilotkę?

Kiedyś też chodziliśmy na Żwirki witać przywódców wolnego świata -Breżniew, Żiwkow, Honecker. Szło się bo przynajmniej lekcji nie było a szkoła była jedną z bliższych do trasy przejazdu.

Chyba to nie jest scena z jakiegoś filmu tylko "utwór " samodzielny

Z filmu lub serialu ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakiego.... Chyba "Krew z krwi"- tytuł akurat w tematyce urywka ;)

Edytowane przez migdau
  • Like 1

Mieliście kiedyś taki problem? (pytanie do panów bo panie również są między nami)

Ja mam rozwiązanie:

Jestem w markecie. Dzwonię do żony

- kochanie jestem tu i tu. Coś potrzebujesz?

- kup mi podpaski

- Co? jakie podpaski?

- No tej firmy, ze skrzydełkami i takie cztery kropelki a opakowanie w kolorze ....

-Zaraz, moment, STOP!!! przyślij mi to SMS!

Po odebraniu SMS, wchodzę do sklepu i maszeruję do najładniejszej dziewczyny z obsługi sali. Pokazuję otwarty SMS:

- poproszę to  :)  :)  :)

W odpowiedzi promienny uśmiech i obsługa ful serwis z odprowadzeniem do kasy, co bym się nie zagubił (oczywiście życzenie miłego dnia ... na rybach. Bo po co siedzieć w takiej sytuacji w domu?! B)  :D )

• Like 7

Sytuacja z życia wzięta:

Koleżanka robiła ostatnio kurs na prawo jazdy. Podczas jednej z jazd po mieście osoba szkoląca powiedziała:

-Proszę o zaparkowanie za zielonym samochodem (przyp. teraz wszystkie parkowania wykonuje się na parkingach a nie na placu).

Na co moja koleżanka wcale nie zareagowała i pojechała dalej.

-Dlaczego pani się nie zatrzymała?

Cisza.

-Pytam dlaczego pani się nie zatrzymała?

-Bo tam nie było zielonego samochodu tylko turkusowy.

Mina kolesie podobno bezcenna.

A tu nazwa jednego z kolorów z listy kolorów Wikipedii:

szkarłatny żołądź   #AD1111 173 17 17 ciemnoczerwony
  • Like 6

Sytuacja z życia wzięta:

Koleżanka robiła ostatnio kurs na prawo jazdy. Podczas jednej z jazd po mieście osoba szkoląca powiedziała:

-Proszę o zaparkowanie za zielonym samochodem (przyp. teraz wszystkie parkowania wykonuje się na parkingach a nie na placu).

Na co moja koleżanka wcale nie zareagowała i pojechała dalej.

-Dlaczego pani się nie zatrzymała?

Cisza.

-Pytam dlaczego pani się nie zatrzymała?

-Bo tam nie było zielonego samochodu tylko turkusowy.

Mina kolesie podobno bezcenna.

A tu nazwa jednego z kolorów z listy kolorów Wikipedii:

szkarłatny żołądź   #AD1111 173 17 17 ciemnoczerwony

Następna propozycja to koperkowy róż. ;)