Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Może juz było ? Za strony "Anegdoty o sławnych Polakach" na FB

Generał Wieniawa-Długoszowski

Suczka państwa Długoszowskich zapragnęła spotkać się z odpowiadającym jej urodzeniu pieskiem. Generał Wieniawa znalazł odpowiedniego kandydata w ogłoszeniach prasowych, włożył galowy mundur, wziął suczkę pod pachę i pojechał pod wskazany adres. Drzwi otworzyła dystyngowana pani, która stwierdziła, że taka usługa kosztuje dwieście złotych. 
- Dwieście złotych? - zdziwił się Wieniawa. 
- Tak, mój piesek jest w doskonałej formie, ponadto jest olimpijczykiem, ma dużo odznaczeń i medali - wyjaśniła kobieta.
- Wieniawa wyprężył się, wskazał swoje ordery i powiedział: 
- Proszę pani, grosza bym od pani nie wziął!

18699888_1439148302811255_86531560233047
Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 9

Na środku jeziora złapał wędkarz złota rybkę. Ta klasycznie mówi: 

- Spełnię twoje trzy życzenia... 

- Ale ja nie mam życzeń, mam duży dom, dwa samochody, firmę, świetnie zarabiam, nic mi nie potrzeba... 

- No wiesz, to może chociaż jedno, żeby nie było, że nie spełniam! 

- No dobra... mam prośbę! Zrób tak, abym zawsze miał orgazm razem z żoną, jednocześnie! 

- Proszę bardzo! 

Rybka uderzyła ogonem o wodę i zanurzyła się w głębinie. Nim wędkarz dopłynął do brzegu, szczytował 5 razy...

• Like 4