majatony Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 :-) :-) http://s.aliexpress.com/yiI7vamujakies ch...e te blaszki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) https://lh3.googleusercontent.com/HpBjBseoGBLrb-cV4yXGQbh3KnZ4NfmeFdxcR1ztZYptumX61uZzbR5aeWGLjxuFd93W74g=s155 Edytowane 26 Lipca 2017 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 :-) :-) http://s.aliexpress.com/yiI7vamuWidać, że na mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Wyrównam i dorównam do tematu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 .....dziwny kolor włosów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 .....dziwny kolor włosów E tam, takie światło... Za to forma miód malina Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No właśnie całkowity brak formy, biedactwo zaniemogło na schodach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No właśnie całkowity brak formy, biedactwo zaniemogło na schodach.....Trzeba ją dobrze wytreso.... wytrenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 "Magda, zamelduj się, odbierz swoje graty, bo narobię świństwa. Prosta sprawa. Są graty twoje jeszcze, ty wiesz, o czym ja rozmawiam" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Wyrównam i dorównam do tematu serce.jpgW sumie to wchodzi czy schodzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wyrównam i dorównam do tematu serce.jpgNie ma zdj z góry, (dokładnie w kierunku ku dołowi) .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 W sumie to wchodzi czy schodzi?Prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 27 Lipca 2017 przez Delbanka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A propos powyższego posta:Z kolegą weszliśmy do sklepu, kupić jakąś wodę do picia. Jechaliśmy na ryby, a upał był niesamowity. W sklepie przy kasie znudzona panienka kasuje wodę, mój wzrok błądzi po ponętnych a mocno odsłoniętych kształtach sprzedawczyni, a w końcu zatrzymuje się na odręcznie napisanej kartce:"Promocja. Przy zakupie dwóch czekolad lód gratis".Już nie pamiętam, czy brały, tylko to, że do wieczora szczerzyłem się od ucha do ucha, co chwilę wesoło rechocząc w głos 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A propos powyższego posta:Z kolegą weszliśmy do sklepu, kupić jakąś wodę do picia. Jechaliśmy na ryby, a upał był niesamowity. W sklepie przy kasie znudzona panienka kasuje wodę, mój wzrok błądzi po ponętnych a mocno odsłoniętych kształtach sprzedawczyni, a w końcu zatrzymuje się na odręcznie napisanej kartce:"Promocja. Przy zakupie dwóch czekolad lód gratis".Już nie pamiętam, czy brały, tylko to, że do wieczora szczerzyłem się od ucha do ucha, co chwilę wesoło rechocząc w głos Ale czy kupiłeś te czekolady, czy chęć utrzymania linii wzięła górę? wszak lody też trochę tuczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 http://m.demotywatory.pl/4787600 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Browar na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) A propos powyższego posta:Z kolegą weszliśmy do sklepu, kupić jakąś wodę do picia. Jechaliśmy na ryby, a upał był niesamowity. W sklepie przy kasie znudzona panienka kasuje wodę, mój wzrok błądzi po ponętnych a mocno odsłoniętych kształtach sprzedawczyni, a w końcu zatrzymuje się na odręcznie napisanej kartce:"Promocja. Przy zakupie dwóch czekolad lód gratis".Już nie pamiętam, czy brały, tylko to, że do wieczora szczerzyłem się od ucha do ucha, co chwilę wesoło rechocząc w głos Co tam "lód" ! A kartka przyczepiona na zamkniętych drzwiach wiejskiego sklepu : "w dniu dzisiejszem sprzedawczyni daje od tyłu" - to dopiero Edytowane 27 Lipca 2017 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dobre... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) http://m.demotywatory.pl/uploads/201707/1501161603_mPAKZd.mp4 Edytowane 28 Lipca 2017 przez zenek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja mam 1 , uff. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A ja sześć Jupi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi