cyprys19 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Odnośnie Makłowicza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nowoczesność czy klasyka? https://www.youtube.com/watch?v=1fapee83aFY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=v9nO-rCWg8M https://www.youtube.com/watch?v=03RLu3irPes https://www.youtube.com/watch?v=cLpVmnxsb-E 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Taki film o ścieżkach rowerowych można również w Gdańsku nakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 W Szczecinie też by niezły komediodramat wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Chyba PILOTA nie dostałeś. Nie widać go na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wróciłem z urlopu z gór.. i sie mi przypomniał dowcip w temacie /;-)Stoi baca przed karczmą i się kiwa, coś mamrocze pod nosem, idzie , wraca w to samo miejsce..Podchodzi turysta i pyta: -Pomóc jakoś Panu, coś się stało?-A nic Panocku, jeno wahom sie..-Ale w jakiej sprawie?-A bo wczoraj byłech na weselu, auto mi porysali, żonę przelecieli a mi wpierdol spuścili... no i wahom się czy iśc na poprawiny... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 To chyba było tak:Ja się waham a żona chce iść. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 To chyba było tak:Ja się waham a żona chce iść.fucktycznie tak brzmi lepiej /;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Akurat kobiecy biust jest dowodem, że mężczyźni nie tylko "nie myślą tylko o jednym", ale nawet, że są w stanie skupić się na dwóch rzeczach jednocześnie.Chyba, że drugą rękę mają zajętą... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Chwila nieuwagi i jest kolczyk. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez MIGOTKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Czysta "wbitka" i prosta do usunięcia ... jak się ma dobre szczypce do cięcia kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Oj. Zwykłe szczypce nie poradzą sobie z tym ownerem. Jedynie zagęcie zadziora się udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Widzę ten HAK więc napisałem "dobre szczypce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 nie szczypce do kółek tylko np KNIPEX do drutu do kupienia od 30 do 200 zł, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 nie szczypce do kółek tylko np KNIPEX do drutu do kupienia od 30 do 200 zł,Gdzie można kupić Knipexa za 30 zł. ? Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Gdzie można kupić Knipexa za 30 zł. ? Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu TapatalkaKnipexa nie kupisz za 30 zł, ja kupiłem za 70, ale od 30 zł są innych firm, tną tak samo. Czuj czuj Czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie widziałem taniej niz 120 dla tego pytam Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Znalazłem takie po 60-70 zeta, tylko nie mam pewności czy to takie co dadzą radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Godski ostatnio sprzedawał nożyce do cięcia kotwic po kilkadziesiąt złotych, ja swoje Knipexy kupiłem po 70 zł na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi