DelTor0 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Oj admin chyba wątek o whisky założy z wydzielonych postów Ja się zderzyłem ze ścianą w przypadku Dark Whisky z Zielonej Góry... To jest jakiś pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 To jest jakiś pomysł Ciekawe rzeczy pewnie by się człowiek dowiedział... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Czy aby na pewno koniec wakacji/urlopu ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Lewandowski https://youtu.be/RqYgfRwZGfs?t=282 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SsPbZ4TxYaI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 ma głos jakby został ,,(na)poczęty'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Oj Panie, dobrze ze nie widziales materialu 'twarze lewicy' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Litości Panowie, ma być "smieszno", a nie "straszno". Odpuście politykierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Coś dla znawców "napoczynania" i urody pań z lewej strony Wybacz, ale to nie jest miejsce na ten gatunek dowcipu Edytowane 7 Września 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) taki film mi się przypomniał..https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=nkjCFuvtH2s, Edytowane 7 Września 2017 przez jerzy6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 We wspolczesnym swiecie regularnie mam takie odczucia jak Adaś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja to już jestem Adasiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 taki film mi się przypomniał.. "Wypłata" ponadczasowa . I smutne i śmieszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 We wspolczesnym swiecie regularnie mam takie odczucia jak Adaś... Cóś Panowie doła macie:) Za Suworowem(niezbyt dokładnie) "Bardzo bogaty rolnik wstawał o 4 i brał się do pracy, bogaty wstawał o 6, a biedota wstawała skacowana o 10 i oglądała się za kolejną flaszką." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Cóś Panowie doła macie:) Za Suworowem(niezbyt dokładnie) "Bardzo bogaty rolnik wstawał o 4 i brał się do pracy, bogaty wstawał o 6, a biedota wstawała skacowana o 10 i oglądała się za kolejną flaszką."To nie o to chodzi. Na mnie tak działa duża aglomeracja jak np. Stolica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Luźne przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi