turkucpodjadek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Młoda i atrakcyjna lekarz geriatra bada sędziwego dziadka. Po kilku chwilachbadania orzeka:- Musi pan przestać się onanizować.- Dlaczego?!- Bo próbuję pana przebadać...Stirlitz poszedł do lasu na grzyby, ale ani borowików, ani podgrzybków, ani nawet opieniek nie było- Pewnie nie sezon - pomyślał Stirlitz, siadając w zaspie śnieguStirlitz z troską patrzył w ślad za swoim łącznikiem przedzierającym się na nartach przez granicę.- Czeka go piekielnie trudne zadanie - pomyślał.Lipiec 1944 roku dobiegał końca.Ktoś zapukał do gabinetu Stirlitza.- Bormann - pomyślał Stirlitz.- Tak, to ja - pomyślał Bormann.Stirlitz ukradkiem karmił głodne , biedne dzieci.Od ukradków dzieci puchły i umierały.Stirlitz rano, podczas golenia, spogląda w swoje odbicie w lustrze.– Stirlitz – pomyślał Stirlitz.– Stirlitz – pomyślało lustro.Stirliz zamyślił się .....Spodobało mu się , więc zamyślił się jeszcze raz..... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mało kto pamięta chyba Stirlitz-a... Fajnie powspominać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Pusty zaciemniony Berlin, Śnieg sypie, czwarty rok wojnyStirlitz jedzie autem do kwatery głównejPod arkadami jakiegoś budynku kuli się zimna grupka wyzywająco ubranych kobiet- Bladzie - pomyślał Stirlitz- Stirlitz - pomyślały bladzie Stirlitz odebrał szyfrogram - został ojcemjedna jedyna łza wzruszenia spłyneła mu po policzkuJuż tyle lat minęło jak nie było go w domu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Za samą miniaturę przed odpaleniem to sam sobie już bym dał lajka za wstawienie Edytowane 23 Listopada 2017 przez Tomek88 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Stirlitz ustalił spotkanie z łącznikiem z centrali w Cafe Elefant w Berlinie. W umówiony dzień niedbałym krokiem wszedł do lokalu, usiadł przy stoliku i zamówił wódkę.- Nie ma wódki - odpowiedział kelner.- W takim razie poproszę wino - ponowił Stirlitz.- Wina też nie ma.- A piwo jest? - zapytał podejrzliwie Stirlitz.- Piwa niestety też nie ma - odrzekł skonsternowany kelner."Widocznie łącznik z Moskwy przybył dzień wcześniej..." domyślił się Stirlitz. Stirlitz szedł sobie po niemieckich drogach i widzi Niemców którzy napełniają kota benzyną.Kot uciekł i padł.Pewnie benzyna się skończyła - pomyślał Stirlitz. Stirlitz jest już w Rosji, pije piwo pod kioskiem i krzywi się do sąsiada:- Rozwodnione.A sąsiad na to:- Trzeba było gorzej szpiegować, pilibyśmy Heineckena. Szybkościomierz samochodu Bormanna pokazywał 80 km/h. Obok szedł Stirlitz udając, że nigdzie się nie spieszy. - Stirlitz, co jest lepsze: radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Mueller. - Gazeta, w radio nie zawiniesz śledzia - odparł spokojnie Stirlitz. Stirlitz, spacerując nad brzegiem jeziora, ujrzał ludzi z wędkami. - Wędkarze - pomyślał Stirlitz. - Pułkownik Isajew - pomyśleli wędkarze. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bo Japonia to nie tylko sprzęt JDM https://www.youtube.com/watch?&v=rYbL90Z5GMg 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zastanawiałem się czy bardziej nie pasuje do tematu "Piękne widoki" True 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 jakieś mam dziwne skojarzenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Przychodzi syn ze szkoły i w drzwiach krzyczy:- Mamo! Dostałem uwagę......- ZA CO?!?!?!?!- Nauczyciel pokazał na mnie linijką i powiedział, że na jej końcu jest idiota.- I co?- A ja spytałem na którym końcu..... Dziś mój syn przyniósł plan wycieczki. Do Wieliczki, Krakowa i Zakopanego.Zastanawiam się, czy maski przeciw smogowe dostaną w pakiecie czy mają zabrać ze sobą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ankieta, trochę po czasie ale co mecz aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2017 przez cyprys19 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2017 przez anpart 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 "... na Podlasiu"Tu nie tylko bimbrem żyjemy???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ...a "obcych" dużo tam macie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ...a "obcych" dużo tam macie? Na pewno nic do szafy nie ma !!!! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Tu Panie same sfoje... ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Bimber ,,,, najlepszy mówię co wiem a jak mowie to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 serio taka cenzura, że dowcip o trzeba usuwać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ziomuś, dobrze wiesz a jeszcze lepiej mówisz. Ja jak mówię że piję to piję, a jak mówię że płacę to mówię.Niech podlasie pędzi z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi