polak9 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Tomek, a co to ma wspolnego z Jekbait sie smieje? Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Pora na zmianę gum http://demotywatory.pl/4814858/Zona-jeszcze-sie-nie-polapala-ze-od-pol-roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 6 Grudnia 2017 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Strasznie to infantylne. Co, swoje dzieci też będziesz kochać tylko wtedy, gdy będą piękne, mądre, zdrowe i grzeczne?!NIE KOCHA SIĘ "ZA COŚ", A "POMIMO"!!!Dlatego, pomimo licznych wad,bez wstydu i z odkrytym czołem KOCHAM CIĘ POLSKO. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Del Toro 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Kiedy ryby?! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 przepraszam za jakość fotki, nie będę komentował wklejki "kolegi" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 @Rafaello, @Tony1983.Mam do Was prośbę. Zanim coś wkleicie w ten wątek, zechciejcie sprawdzić, czy już (często przed chwilą), ktoś inny tego samego nie pokazał. Inaczej są takie "kwiatki", że Rybnicką jesień widzimy po raz trzeci, a Ucho prezesa drugi. Może i kogoś to bawi, ale mam dziwne wrażenie, że jest to dywersja. Dać komuś coś w takiej ilości, żeby przestało być strawne i obrzydzić do końca życia. Albo lenistwo, albo perfidia. Obie cechy bardzo brzydkie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) @Rafaello, @Tony1983.Mam do Was prośbę. Zanim coś wkleicie w ten wątek, zechciejcie sprawdzić, czy już (często przed chwilą), ktoś inny tego samego nie pokazał. Inaczej są takie "kwiatki", że Rybnicką jesień widzimy po raz trzeci, a Ucho prezesa drugi. Może i kogoś to bawi, ale mam dziwne wrażenie, że jest to dywersja. Dać komuś coś w takiej ilości, żeby przestało być strawne i obrzydzić do końca życia. Albo lenistwo, albo perfidia. Obie cechy bardzo brzydkie.Nie zwróciłem uwagi Sorki Juz nie ma Edytowane 7 Grudnia 2017 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez tony1983 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Sam się pcha na Wigilię Edytowane 7 Grudnia 2017 przez coma 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 W X wieku Arabowie wkładając penisa w jelito grube owcy wynaleźli prezerwatywę.W XIX wieku Francuzi ulepszyli prezerwatywę najpierw wyjmując jelito grube z owcy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Strasznie to infantylne. Co, swoje dzieci też będziesz kochać tylko wtedy, gdy będą piękne, mądre, zdrowe i grzeczne?!NIE KOCHA SIĘ "ZA COŚ", A "POMIMO"!!!Dlatego, pomimo licznych wad,bez wstydu i z odkrytym czołem KOCHAM CIĘ POLSKO. Ja to mam łatwo. Polskę kochać? Oczywiście. A dzieci (córki) mam i piękne, i mądre, i zdrowe, i grz ....... no to już chyba pojechałem ;-), ale i tak kocham, no bo jak inaczej?- A żonę to musi pan bardzo kochać?- Oj muszę, muszę ... eee ... muchuję ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 8 Grudnia 2017 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi