Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

1:39 tego filmu - widać przez chwilę cenę - 0,99 zł . Jak napisał wyżej Janusz - ustawka reklamowa.

P.S. gdyby ktoś w "sprzedam" wstawił plecionki Varivasa po 10 zł,to myślisz że nie byłoby awantur kto był pierwszy ?

Niedawno były echosondy w dobrej cenie :)

• Like 1

Robisz tak - kupujesz jakiś towar. Buty, majtki, karpie - wszystko jedno. Ogłaszasz super promocję, sprzedajesz towar za pół ceny zakupu. I sprzedajesz, wiedząc dokładnie, że chętnych będzie wielokrotnie więcej, niż towaru. Że kupujący będą się tłoczyć, przepychać, walczyć między sobą. I będą to kręcić smartfonami, zamieszczać filmiki na forach internetowych, robiąc ci całkowicie za darmo reklamę. Za nikły koszt dumpingowych wyprzedaży, oprócz reklamy, masz dodatkowy bonus w postaci filmików, które możesz pokazywać w swoim kraju, nabijając się ze zdziczałych "tambylców". 

Znam ten mechanizm, z lubością wykorzystywany przez Lidla. I głosuję portfelem. Od dwóch lat nie zrobiłem w Lidlu żadnych, nawet najmniejszych zakupów. I nie mam zamiaru zrobić w dającej się przewidzieć przyszłości. Ubolewam nad faktem, że moi rodacy są tak biednym narodem, że dają się wykorzystywać w taki niecny sposób i nie widzę tu absolutnie nic śmiesznego. Bardzo proszę o niezamieszczanie kolejnych tego typu wątpliwej jakości "materiałów promocyjnych". 

Myślę,że nieco przesadzasz, zwłaszcza z tym nabijaniem z "tambylców"

Co w takim razie pomyśleć o "hamerykanach" którzy tratują się na wyprzedażach? I takie filmy to nawet w TV pokazują...

Co w takim razie pomyśleć o "hamerykanach" którzy tratują się na wyprzedażach? I takie filmy to nawet w TV pokazują...

Co pomyśleć? To samo. Po prostu jest pewien procent społeczeństwa (większy lub mniejszy w zależności od zamożności kraju) który da się zadeptać (lub zadepcze) w walce o towar "okazyjny" - wszystko jedno czy będą to telewizory 50" czy karpie.

Karpie, torebki "Wittchen", to okazje na skalę naszych możliwości i .... to nie jest nasze ostatnie słowo. :rolleyes:

• Like 1

A ja bym nawet napisał nabijania się z tubylców. Bo takie zajebiste pomysły to mają nasi menadżerowie, chcący pokazać się szefostwu. Kolega miesiąc czasu przepracował na kierowniczym stanowisku w polskim amazonie. Był na szkoleniu w kilku krajach, ale takiej podłości i wyżywania się na podwładnych jakie było w naszym oddziale nie widział. A co się pomysłów nasłuchał jakby tu jeszcze życie "robolom" uprzykrzyć...

Po miesiącu stwierdził, że nie potrafi być takim sk....synem

• Like 1